Реклама / Ads
7| 10940 |09.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Октай: Цветлинйовчевци, драшковци, писанчевци и казаковци се докоснаха до разработките срещу ъндърграунда

.
Осман Октай
Има цели региони в страната, които продължават да са под контрола на хората на Ахмед Доган . Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай пред „България он еър “.
 

ДПС  и патриотите взаимно се подхранват. ДПС   и днес е резервният  отбор в управлението. Отдавна ДПС  не е политически обект, а в чисто финансово-икономически проект. Доган  и Пеевски  са посредници. Полицейско-милиционерската мафия  контролира  поведението на много хора в България. В един момент виждаме как в съгласие и тишина избират членовете на ВСС.

 

Много е важно да се проследи, когато се състави ново управление, какъв първи закон влиза в парламента. При царя  промениха НК, така че  банкерите да не носят отговорност  за необезпечени  кредити. По времето на Пламен Орешарски  промениха закона  за МВР , така че ГДБОП  да премине под шапката на ДАНС.  И разни цветлинйовчевци, драшковци, писанчевци  и казаковци, да не изброявам другите,  промениха закона за МВР  така, че се докоснаха  до всички разработки срещу  ъндърграунда.

 

След като има тишина в държавата, а хората са недоволни, те знаят, че техният глас не се чува. Очаквам по време на председателството на хората да им се чуе гласа. След председателството Борисов, с оправданието  да не наруши етнобалансите  в Българя  и му е писнало от глупостите на патриотите, ще отиде на предсрочни избори.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7916 |13.10.2017 Осман Октай: ДПС е резервният отбор на ГЕРБ . 1| 14149 |14.08.2017 Октай: Разшуми ли се за КТБ, стари корупционни схеми отклоняват вниманието . 3| 21444 |27.06.2017 Октай: Борисов да спре да ходи с В. Златев на лов в „Паламара”, ако ще бори контрабандата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads