Реклама / Ads
13| 5962 |16.05.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Онкоболни писаха на Москов

.
Здравният министър Петър Москов
Онкологично болните от Бургаска област излязоха с остро писмо срещу намерението на здравния министър Петър Москов центровете за лечение от рак да бъдат слети с болниците. Те изпратиха отворено писмото до него, до Комисията по здравеопазване в Народното събрание и до председателя на общинския съвет в Бургас, предаде Дарик.
 
Ето и протестното им писмо:

„До Министъра на здравеопазването;
До Комисията по здравеопазване в парламента;
До Председателя на Общински съвет гр. Бургас

"Сдружение „Онкоболни и приятели“ изразява своята подкрепа и съпричастност към протеста на Консултативен онкологичен център- Бургас във връзка с предстоящите проекто реформи на Министъра на здравеопазването за присъединяването на онкоцентровете към МБАЛ- Бургас.

Нашето сдружение представлява мнението на 170 наши членове и хиляди наши симпатизанти в лицето на онкоболните от Бургаски и Ямболски регион. Всички ние, получаваме нужната ни квалифицирана здравна помощ от специалистите в КОЦ- Бургас и възлагаме нашите надежди за качествено лечение. Като неправителствена организация, ние работим в тясно сътрудничество и партньорство с ръководството на КОЦ в полза на онкоболните. Нашият диспансер и ние се гордеем с модерната, специализирана, медицинска апаратура и вещото лечение с нея.

Ние сме ползвателите на здравните услуги и заявяваме, че КОЦ е здравно заведение с традиции и качество. Не ни го отнемайте и не го претопявайте в многопрофилната болница. Управлението на диспансера е доказало своя професионализъм и опитност и е факт финансовата стабилност на заведението.

Моля ви, г-н Москов, не ни отнемайте възможността да се лекуваме в специализирано заведение с традиции и успехи в борбата с рака. В подкрепа на КОЦ Бургас ще внесем писмо и подписка в Общински съвет- Бургас.

Председател Сдружение „Онкоболни и приятели”: Цонка Тодорова”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 7626 |14.05.2015 Министър Москов за Фрог: Не ме интересува д-р Дечев! . 18| 5795 |07.05.2015 Протестиращи пред Фрог: Москов не е в чужбина, видяхме го . 8| 5081 |07.05.2015 Москов се скри от д-р Дечев? . 24| 6113 |05.05.2015 Босия пред Фрог: Москов прокламира идиотската идея всички да са съгласни с него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads