Реклама / Ads
58| 6545 |20.08.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Още по-модерна лява партия: червените пускат БСПbook

.
Сергей Станишев
Нови карти са снабдени с микропроцесорен чип и онлайн подаване на молби за членство в БСП са част от нововъведенията, с които столетницата ще стане още по-модерна лява партия.
 

Сайтът на БСП ще претърпи пълна промяна и от септември ще е като социална мрежа. Така социалистите ще имат собствен Facebook, където ще поддържат профил със снимка, чрез него ще участват в дискусии и ще публикуват мнения , пише в. "Стандарт". Предвиждат се и партийни заседания и конференции в реално време, до които ще имат достъп и непартийци. По важни обществени теми всеки ще може да си споделя мнението и да направи предложение, но след регистрация в сайта. А дебатите ще се водят в онлайн клубове по съответните ресори. Потребителите без партийна книжка обаче са "без право на глас при вземането на решения", става ясно от указанията.
 

Заедно с новата интернет платформа червените ще вкарат всички свои членове в електронен регистър. В БСП вече се издават само пластики за членски карти, уточни пред "Стандарт" зам.-шефът на партията Димитър Дъбов. А в областните градове е започнала подмяна на хартиени с електронни. Новите карти са снабдени с микропроцесорен чип, който съдържа данните от личния формуляр за членство. Модерната платформа ще позволи и онлайн подаване на молби за членство в БСП. Всеки член ще има и личен кадрови формуляр, който може да се допълва всяка година. В него социалистите ще трябва да попълват образование, владеене на чужди езици, курсове за политическо обучение, актуален семеен статус и дори дали шофират автомобил. Не на последно място ще се отбелязва и докога активистът е платил членския си внос.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 7597 |17.08.2013 Стефан Цанев: Съжалявам, че не умрях с мечтата си за свобода . 21| 8103 |13.06.2011 Wikileaks: Правителството в Скопие се опитва да управлява в "атмосфера на страх" . 9| 9340 |21.05.2008 Демокрацията – последна дупка на кавала за управляващи и опозиция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads