Реклама / Ads
36| 22255 |20.11.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Покана за разплата към Джамбазки: Ангеле, не подскачай като пинчер, застани срещу мен!

.
Владимир Симеонов
Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш, като пинчер по площадите и лаеш във фалцет, ама една кауза докарал ли си до края? До успешен финал?
 

 Така, че да застанеш пред този наш беден, съсипан, омерзен, изнурен народ и да кажеш:“ЕТо, аз пАтриотът , Ангел Джамбазки направих ето това:

 

1. Защо всички вехти, македонски родове не искат да чуят нищо да теб, за псевдопатриотичните ви напъни, твоите и на пълничкото момче, рекламен агент на една верига магазини за България

 

2. Защо ползвате Македония и Западните покрайнини само като база за активни мероприятия в стилистиката на ДС – от чието котило сте всъщност, защото знаем как беше „рефрешната“ ВМРО в началото на 90 те.

 

3. Къде беше ВМРО в защита на своите християнски братя, прогонени от Косово, от Армения, Босна…

 

4. Как защити ВМРО горящите манастири в Косовската Света гора, унищожени от шиптърската паплач- нали сте християни? Нали от вас по- големи радетели за християнските ценности няма?

 

5. Как защитихте и спомогнахте за решаване проблема с демографията – като раздадохте български паспорти, естествено срещу финикийски знаци на всички африкански и шиптарски племена и дори племеника на шефа на Ал Кайда се оказа с български паспорт?

 

6. Как решихте „циганският проблем“? Като го „активирате“ по ченгиджийски, когато ви заври под петите? А всъщност отивате и набирате вота именно от гетата?

 

7. Казармата? Това беше върха в твоето „компетно говорене“! Ти, който знаеш ли от коя страна се държи карабина…Смешник си, Ангеле! Пинчер и смешник! Лаеш фалцетно и смешно!

 

8. Та да продължим…До къде докарахте борбата с Монополите!

 

9. Да продължим с пенсиите…Тези на родителите ни. Тези, които са създали тази държава, от която още "усвоявате", като термити…

 

Да продължавам ли, Ангеле?! След тази кратка ретросппекция мога да кажа едно: Вие, не по –малко, дори повече от ГЕРБ ще отговаряте пред историята за съсипията на България. ГЕРБ са откровено ООД за ограбване, но вие сте по – престъпни и от тях, защото ограбихте взията за патриотизъм. Излъгахте хората на които наистина им пука.
Затова: Като се правиш на мъж и искаш да с играеш с мъжки инструменти и чувстваш липсата на военното си обучение – излез на терен, на улицата, като мъж.

 

Съмнявам се, че ти това не го знаеш какво е. Да си мъж. Да застанеш на чертата. Ти си вече брънка в ПР – а. Аз съм бил на война за кауза и ще ти покажа как се прави. Пък може да ти хареса и да тръгнеш да се поправяш, а не да мяташ бомбички по жени и деца посред зима и да ги заливаш с вода. Може би истинската мъжественост ще те провокира към промяна. Може би все още има шанс за теб – да станеш мъж.
Защото Ангеле, само след няколко месеца ще си на улицата. И ще си гол! Без ПР-и.
Казвам се Владимир Симеонов и моята кауза наистина е България.

 

Излез срещу мен!

(Ти избери формата, а ако си пийнал, таксито е от мен, за да не пострадат невинни  )

 

Владимир Симеонов, ПП Свобода

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 9155 |17.11.2020 ”Отровното трио” за Джамбазки: Ето #КОЙ ни представлява в Брюксел! Информирахме евродепутатите . 14| 11423 |12.03.2019 Фрогоко: Покана за многомилиарден грабеж или Покана за инвеститор на АЕЦ ”Белене” . 9| 7549 |24.07.2017 Джамбазки: Циганската интеграция бе открадната от шепа негодници . 0| 5228 |21.11.2016 Джамбазки: Опасност от ново гето в центъра на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads