Реклама / Ads
42| 7611 |25.09.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Р. Попов пред ФРОГ: Внедряване на агенти при джихадистите е задължително

.
Разгромихме агентурата в арабските страни и сега си сърбаме попарата с ядки и клетки на джихадистите. Категорчино не трябва да влизаме в коалицията срещу Ислямска държава. Някои ще ме помисят за луд, но трябва излезем и от военната структура на НАТО. Това съветва полковник Радион Попов, който е бил 7 години военен аташе в Сирия и защити единствената у нас дисертация по кюрдския въпрос.
 
И арабистите и хората от спeциалните служби, които твърдят  че в България има ядра и клетки на джихадисти, са прави. Въпросът е , специалните служби да си свършат работата. Не само да се говори, а да се разкрият и нуатрализират тези ядра, които отдавна ги има в България. Или чакат да се хвърли бомбата и тогава да направят нещо. Щом се наблюдават 12 терористи в момента, ДАНС да си направи снимка с тях и да ги изпрати на някоя правозащитна организация, за да им се защитят правата. Шегувам се, разбира се. А иначе сериозно, трябва да се използва активно агентура, но лошото е, че специалните сили бяха разгромени, а с разкриване на досиетата, всеки патриот, който им е сътрудничел,  бе унизен. Сега специалистите са без мотивация, държавата ни е разграден двор и нищо добро не ни очаква. Лесна плячка сме за терористични организации, казва Радион Попов.

Има хора, които са ангажирани и получават огромни заплати, за да опазват националната сигурност. Но това няма да стане с изграждане на телени заграждения по границата. Тя ще бъде защитена чрез инфилтриране и внедряване на оперативни работници и агентура в тези кръгове. Така ще се знае, какви планове чертаят. Но пак питам, кой ще стане агент на тайните служби, след като утре името му ще стои закачено на централните площади на София и Казанлък. Има страх у тези хора, които са били готови да работят за България. Тези от Комисията по досиетата, които си играят с тази игра и огъня, те да носят отговорност за сигурността на държавата и за ново Сарафово, категоричен е разузнавачът.

Това е наука, как да се правят тези неща. Как се става информатор, агент – не става за два дена. Освен това методите на тайните служби, за това са и тайни. С тях трябва да се отсеее плявата от зърното, обикновения мюсюлманин от джихадиста. Обикновеният да си почита своята религия, но другите , които са се обрекли да дявола да убиват неверници и да ги чакат горе на небето по идиотската им идеология, трябва да се гонят до дупка и се използва цялата сила на закона. България няма време да играе игра и това трябва да го знаят западните чиновничета, заяви Попов.

Категорично не, това бе отговорът на въпроса дали трябва да участваме в коалицята против «Ислямска държава». България няма място в тази коалиция. Който създаде тази държава, той сега да я унищожи. Как едно време Западът създаде Бин ладен и Ал Кайда и след това ги унищожаваше, така е и сега, когато създаде опозиция от бандити и наемници в Сирия. А бившият министър на външните работи извика тази опозиция в София,  да я обединява. Къде е сега?  Тогава действаше по указания на други западни столици, а сега ние ще сърбаме попарата. Нека Николай Младенов да ги неутрализира тези ядки в България сега, ядоса се бившият посланик.

Нямаме място в тази коалиция. Ще отида и по-далеч, трябва дори да излезем от военната организация на НАТО. Сигурно сега много хора ще ме обвинят за луд , но бъгарският национален интерес диктува,  да не сме във военната орагнизация на НАТО. Този съюз трябва да отиде в историята както отиде Варшавският договор. Защо ние обявяваме война на целия ислямски свят? Къде е НАТО ? Защо не се противопостави на Ислямска държава?  Каква е тази коалиция на желаещите? Нашите палета-политици тука, се клянят на всеки.... Генералният секретар на НАТО казва, че няма непосредствена заплаха за НАТО от Русия, а нашият военен министър твърди, че трябва да създадем интернационална бригада в три държави за отбрана от Русия. Боже! Та нали 80% от българския народ ще го посрещне с цветя на Дунава!...., цъка с език Радион Попов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5964 |23.09.2014 Т. Попов пред Фрог: Няма да се вдига токът, ако се развалят договорите по твърдите цени . 10| 5768 |18.09.2014 Д-р Найденов пред Фрог: Депутатите да обявят дали са луди и ориентацията си . 11| 6145 |17.09.2014 Посланик Шопов пред ФРОГ: Срещата Ердоган-Местан е коз за Доган-Местан . 7| 6208 |15.09.2014 Адв. Екимджиев пред Фрог: Майката на стрелеца от Лясковец е оцеляла по чудо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads