Реклама / Ads
18| 12110 |12.07.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Предприемачът Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец, стига вече срам

.
Георги Иванов
Срам ме е. Не от Бойко или Гешев, нито пък от Пеевски или Доган. Срам ме е от мен самия, че толкова време бях пасивен наблюдател на целия този процес. Срам ме е, защото не се опитах да направя нещо, въпреки че много добре виждах какво се случва както с ”избора” на Гешев, така и с превземането на националните ни телевизии БНТ и Нова. Това пише предприемачът Георги Иванов.
 

Вижте какво още пише той, като човек който вече има смелостта да казва истината и е част от протеста и тази вечер.


Срам ме е от аудио записите, от които разбрахме, че министър-председателят ни е "е*ал с 200" европейските лидери. Срам ме е, че не протестирах на площада, когато природозащитниците или полицаите протестираха.

 

Срам ме е, че от страх да не направят нещо на фирмата или семейството ми дори във фейсбук не смеех да напиша мнението си, камо ли да изрека имената на мафиотите, които ни управляват.

 

Е, стига вече страх! Стига вече срам! Тези времена приключиха!

 

Протестите в защита на президентската институция през последните два дена безапелационно доказаха, че #ГражданскоОбщество Има! И ви уверявам, че от това най ги е страх. Обединени граждани. Също така ви уверявам, че протестите няма да спрат докато всеки един от горепосочените не си получи заслуженото, а именно #ОставкаИЗатвор!

 

Моите почитания за тези достойни за уважение българи - адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков, които се отзоваха първи пред президентството, за да защитят честта на институцията и поведоха гражданския протест срещу мафията.

 

Моите уважения и за малкото останали истински медии и журналисти, които имат смелостта да казват истината, въпреки репресиите.

 

Ще си върнем държавата, драги сънародници, бъдете сигурни в това! Заради децата ни и техните деца. В това ли ще ги оставим да живеят?!

 

Не знам за вас, но аз повече като страхливец отказвам да живея!

 

До довечера! Знаете къде. #МутриВън!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 10736 |17.11.2019 Психологът Петър Иванов: Лъжат ни! Постоянно! Намаляваме с 19 души всеки час . 49| 13755 |08.09.2019 Арх. Борислав Игнатов: Приятелката ми е жертва на тормоз, не се отказвам . 15| 6006 |06.08.2019 Методи Лалов: Не се отказвам от битката за съдебната система . 18| 9909 |01.02.2019 Цвета Кирилова: Отказвам да узаконявам с гласа си простотия, престъпления и геноцид

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads