Реклама / Ads
23| 6737 |10.10.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Проф. Вучков : Кънев е гумено човече, Бареков е предател

.
Проф. Вучков
Аз съм добре - държавата е много зле. Това се дължи на 25-годишният престъпен преход, който се извърши в страната. Единствено Бойко Борисов е в състояние да управлява в момента. Но екипът му няма интелектуален капацитет. Това заяви проф. Юлиян Вучков в сутрешния блок на bTV.
 
Трябва да се създаде правителство на малцинството, но да е подкрепено от другите партии. Тези седем партии са воювали жестоко с ГЕРБ, затова ще предадат новото правителство след 2-3 месеца. Всички те ще искат постове, въпреки, че сега казват, че не искат, посочи професорът. Вучков обясни и защо останалите партии не биха могли да участват в коалиция с ГЕРБ. БСП, когато беше на власт не се занимаваше да решава проблемите на обществото, а да напада ГЕРБ. Тяхното поведение е позорно. Всяка една партия е надула процентите си с купуване на гласове. Всяка партия, която се е съюзила с ДПС, която най-много марсуваше, турцизира държавата, тя издига стени между християните и мюсюлманите, не е видяла нищо добро. РБ иска майка и баща. Зад него стои Иван Костов, а тактиката му е щом той не е на власт да срине всички.

Радан Кънев е гумено човече, Кунева е пропаднала, както и всички, които са в тях. Това е една сбирщина между несъвместими принципи, коментира Вучков. Най-добрият премиер би могла да бъде Лиляна Павлова, но тя няма да може да понесе политическата отговорност на ГЕРБ.

Бареков е предател, той е смехотворна фигура. ББЦ е гнила и паянтова основа. Той си мени мнението постоянно. АБВ е друг противник на ГЕРБ. Те постоянно ги нападаха. Атака е готова да отреже главата на Бойко Борисов, продължи Вучков. Волен Сидеров трябва да се озапти.

Според проф. Вучков всички тези партии са остатъци от стари партии и нищо ново няма да ни предложат. Това НС не е легитимно. Всички тези партии трябва да си ходят незабавно, защото лъжат и крадат, те участват в партийни схеми. Замесена е и съдебната система, на която плаща, за да си затваря очите за престъпленията им, отбеляза Вучков. Пращят като заклани зелки, и се дуят като пуяци, но всъщност те са загубили. Нужно ни е правителство от умове, които да възстановят страната. То трябва да бъде съветвано от професори, аз съм готов да участвам, завърши професорът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10723 |30.09.2014 Проф. Никола Георгиев пред Фрог: Циганите са чужденци у нас . 6| 6648 |26.09.2014 Проф. Генчо Начев: Кардиолози въртят далавери и точат НЗОК . 32| 5982 |05.09.2014 Проф. Пантев: Да махнем принципа "Осанна! - Разпни го!" от земята ни . 13| 6407 |27.08.2014 Радан Кънев срещу Божидар Лукарски в дуел за лидер на РБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads