Реклама / Ads
86| 12044 |29.03.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Проф. Вучков: Защо изкарват Кунева Господ с рокля?

.
Проф. Вучков Източник: Булфото
Аз се изумявам всеки ден. Моите теми са абсурдите. Смелите български журналисти непрекъснато критикуват нашата политическа класа само в морален план. Никой не се тревожи от голямата простотия на родната политическа класа. Изумен съм от езика, от липсата на култура на тези хора. Това са дрънкащи, мрънкащи същества.
 

Това каза в редовният си петъчен коментар по TV7 проф. Юлиян Вучков. “Да не говорим за уличния език и хъшлашките изяви на политиците. Какво може да очакваме от тези хора? Това не са мислещи хора! Те не са интелектуалци. А България трябва да бъде управлявана от високо интелектуални хора, с голям обществен и граждански опит”, заяви професорът.

Вучков заяви, че българският народ никога не се е учил от грешките, пропуските, историята си. “Нашият народ продължава и до ден днешен да се ръководи от чувствата си, да се самонавива и да чака нещо, което изобщо не може да стане. Ние трябва да очакваме реални неща, а не фантазии, които са в нечия глава”.

Той коментира позицията на ГЕРБ, че се отказа за отменя плоския данък.”Това е безобразие! Ако ГЕРБ иска да се представи добре на изборите, веднага, отсега – ето 9 часа е, да го отмени този плосък, имперски данък! Разбира се, БСП като го въведоха този данък, казаха, че ще го отменят като дойдат на власт. Ама няма да го направят. Лъжат и едните, и другите”, разпалено коментира професорът.

“Искам да попитам например кои са тези незнайни “почитатели”, които подкрепят Меглена Кунева и нейната смешна, малка партийка. Аз всеки ден се срещам с хора, които потръпват само като се спомене името й. Защо телевизиите изкарват госпожа Кунева Жана д’Арк, светица и Господ в рокля. Заради такива хора, които не мислят, когато говорят, страда целия български народ”, заяви проф. Вучков.

“Госпожата като папагал и като латерна търкаля това, което са й казали и тя го е назубрила наизуст, четири изречения, които са й казали. Тя няма и капка въображение, но затова пък какво самочувствие! Аз помня как госпожа Кунева беше преследвана от едни журналисти, които й задаваха въпрос: “Защо не спасите АЕЦ “Козлодуй”, а тя се извръщаше и потръпваше: “Не ме питайте на тази тема”.

Аз имам сведения, че ЕС изобщо не е бил толкова против АЕЦ “Козлодуй”. А госпожата направи комбина с Франция, която искаше да си строи в Черна вода, Румъния своя централа. И Кунева се продаде на французите. Баста! До тука!”, заяви емоционално коментаторът.

“Да видим Даниел Вълчев, който също представя Кунева като Индира Ганди, той мечтае да бъде поне министър. И затова се изкарва, че имал големи заслуги в образованието. Бил въвел матурата! И какво от това? Като въведе той матурата учениците-среднисти взеха дипломите си с 4, 5, 6, а като кандидатстваха в университетите, получиха двойки. Значи, Вълчев, работата не е в матурите, а в учебните програми, претъпкани с безкрайно излишни неща. Горките ученици купуват с цели чували по 10 учебници. От лоши по-лоши, бездарно написани. Но те се издават, защото министрите се сменят в Министерството на образованието, но чиновническата мафия не се е сменяла вече 23 години”, каза професорът.

“И друго искам да кажа. Целият свят е на прага на големи неща. Хората от цял свят не желаят да живеят по този начин. Социализмът е изчерпан, но и пазарната икономика, ако не се преобърне, не знам какво ще стане. Крайно време е да се разбере, че Ангела Меркел и САЩ нямат право да командарят целия свят. Защото те са нанесли непоправими вреди. Ние трябва да се обърнем и към други структури. Например към Източна Европа, стига олигархът Путин да не ни мачка. Стига с тези евроструктури! До гуша им дойде от тях!”, заяви проф. Юлиян Вучков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12397 |29.01.2013 Проф. Кр. Върбанова-Денчева: Истината и само истината! . 25| 33000 |09.08.2012 За БТВ, Криско и защо така НЕ Е честно . 75| 27975 |08.05.2012 Защо няма да чистя България за един ден . 50| 18083 |09.04.2012 Защо българите са сред най-нещастните народи в света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads