Реклама / Ads
2| 6656 |26.03.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Прокуратурата се *сра по делото за Баретата

.
Златомир Иванов-Баретата в съда
Прокуратурата се *сра по делото за Баретата. Това вече не е никаква новина. Напротив, даже е закономерност. Особено като се има предвид рейтингът на институцията от смразяващите 6 % през последната година. Върховният касационен съд оправда Златомир Иванов по обвинението, че е е лидер на организирана престъпна група за разпространение на наркотици.
 
Медиите, които „пеят” под диригентската палка на корпулентния бизнесмен Делян Пеевски в един глас известиха, че съдът на Лозан Панов е помилвал именития наркобос. Журналистите следили процеса, обаче знаят, че нещата са много по-различни.  И че основната и единствена причина за оправдателната присъда е куцата работа на държавното обвинение, което умишлено или не, не успя да предостави железни доказателства срещу бандата.

Припомняме ви, че наскоро същият този съд наложи най-тежките възможни наказания- доживот затвор без право на замяна на трима от групата за мокри поръчки „Килърите”, ръководена от Петър Стоянов-Сумиста. Макар, че имаше безброй опити делото да бъде смачкано и политизирано, нито един съдия не излезе с особено мнение. Така мегаделото „Килърите” се превърна в пример за това, че когато доказателствата са категорични, мърдане няма и бандитите отиват право в затвора.

В полицейските следи упорито се коментират тесните контакти на Златко Баретата с хора от МВР и прокуратурата. Наскоро той беше предупреден от висш полицай, че се готви „изненадваща” акция срещу хората му във връзка с отвличането на Адриан Златков. Така Баретата посрещна ченгетата рано сутринта с отворена врата на дома си, стегнат багаж и адвокат. След като Фрог съобщи за арестите, главният секретар на МВР Младен Маринов изненадващо подведе журналистите, че няма такова нещо.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 25170 |06.03.2018 Адв. Екимджиев за Фрог: Обясненията на прокуратурата за д-р Димитров са шизофренни . 10| 15527 |14.02.2018 Само във Фрог: Висш полицай и бивш магистрат измъкнали от ареста хората на Златко Баретата . 14| 16944 |06.02.2018 Хит в прокуратурата: Ставаш член на масонската ложа Слънце-Ориент и проблемите ти се решават . 5| 6722 |29.01.2018 И. Василев: Проверките на прокуратурата – елементарна пиар въдица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads