Реклама / Ads
2| 9797 |05.07.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Протестиращи: Министър Радев e с ламаринени очи

.
Министър Валентин Радев е с ламаринени очи и не вижда проблемите в полицията. Това казаха пред Фрог протестиращите ченгета. Протестът се бави тъй като се изчакват униформени служители да дойдат от магистрала „Тракия”, където сутринта имаше инцидент и движението беше спряно.
 

Всички полицаи залепиха на гърдите си табела с думата аргумент. Това е отговорът им във връзка с многократните повтаряния на Радев, че иска аргументи да бъдат увеличени заплатите.

 

В момента пред Народното събрание има над 2000 души. Очакват се поне още толкова да се влеят в редиците на протестиращите.

 

Сред множеството хора се промъкна като по терлици депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев. Той мина без изобщо да обърне никакво внимание на хората около себе си, демонстрира пренебрежение, говорейки през цялото време по телефона. Припомняме, че Нунев е бивш полицаи от Русе и настоящ член на комисията по вътрешен ред и сигурност.

 

 

Протестиращите си говореха помежду си: Не съм получавал облекло от 2012 г. Крачолите ми непрекъснато се бридат и аз само ги подрязвам отдолу. Хората не достигат, задачите се увеличават. Не съм перпето мобиле. А пострадалите винаги очакват от мен да направя най-доброто.

 

Аплодисменти получиха служителите, които бяха облекли дарени униформи от други страни. Обясниха, че въпросните униформи са излезли от употреба в чужбина и са взети от нашите пожарникари.

 

Още за протеста четете ТУК.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5867 |05.07.2017 Валентин Радев пак увърта за заплатите на полицаите, ще ги мисли догодина . 9| 5955 |05.07.2017 Ненчев: Радев не ми прилича на обединител на нацията . 2| 5322 |05.07.2017 Синдикалист на МВР: Преди изборите Радев обещаваше по-високи заплати, после се отметна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads