Реклама / Ads
0| 9282 |22.07.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Росен Животното: Баретата никога не е бил фактор в наркопазара

.
Росен Животното
Познавам Златомир Иванов - Баретата, работих за него. От две прокурорки бях притиснат да дам показания, за да не ме сложат в групата. Тоест аз признах, че съм участвал в група, в която всъщност не съм участвал, но понякога е хубаво да избереш по-малкото зло. Това сподели Росен Петров - Животното в интервю за БТВ.
 

Не мога да ви кажа кои са реалните хора в групата на Златко Баретата, мисля, че той никога не е бил в борбата на пазара за наркотрафик. Много отдавна се занимавах с наротици, но след раждането на сина ми, това приключи. Разпространявх наркотици и хероин дори. Аз не предлагах, млади хора търсеха да си закупят. Тази драма с наркотиците я прихванах от Дружба, от лоша компания. Аз лично наркотик не съм продал, моите дилъри правиха това, сподели той. Никога не съм бил нещо специално, нито съм бил вързан с групировки и мафиоти, сам съм се занимавал с това, призна си Животното. Преди да вляза в затвора се случи да предложат наркотици на сина ми, а той е казал на неговия съученик, че ако разбера, ще го убия, разказа затворникът. Това, че убих човек на пътя, не ми дава мира. Познавам 90% от престъпния свят в България, това беше обкръжението ми. Освен наркотиците съм се занимавал и с контрабанда на цигари. В момента имам малък бизнес в Австрия, чрез който си докарвам достатъчно пари, за да живея, допълни още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6650 |04.07.2016 Атанасов: МВР никога не е било в по-тежко състояние . 8| 4997 |01.10.2015 Миков към възрастните хора: БСП никога няма да отстъпи от ангажиментите си към вас . 12| 13513 |07.04.2015 Никога повече Матей Казийски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads