Реклама / Ads
73| 11008 |07.03.2009 НАРОДЕН ГЛАС

Само военен режим ни оправя

.
Защо се чудим на това, което става в България и с нас? Та това е разбираемо и логично, само че погледнато от друг, а не от нашият ъгъл! Все по-често се питаме къде живеем. В райско кътче, или в ада?
 

 

В джунгла на края на Европа? В държава или географска местност с неконтролируем режим на хора, стоки и товари? Защо се върнахме векове назад в развитието си и в момента хората се страхуват, точно както са се страхували по време на турското робство по тeзи земи? Защо елементарната груба сила и парите се налагат над закон ред и цивилизационни норми? Кому е нужен тоя хаос и чий интереси обслужва в крайна сметка? Още много въпроси тревожат вече малкото останали нормални български граждани. Защото останалите са безвъзвратно увредени физически и психически. А защо и с какво заслужихме тази агония може да си отговори
всеки, който има поне малко достойнство, за да погледне първо в себе си, а после да вини другите за своите и общите проблеми. Доказано е, че една болест се развива в среда, където съпротивителните сили на организма са слаби или изобщо не съществуват. Нашият организъм / в случая България/, бе умишлено увреден още в началото на „демокрацията през 90-те години на миналият век. Направиха го хората, които провокираха самата „демокрация”, за да могат след това да се превърнат в богати капиталисти и собственици на заграбени фабрики, заводи, културни учреждения, банки, медии, магазини, земя и гори от българската държава.
Направиха го бившите комунисти и сегашните им преобразувания – БСП, Евролевица и т.н. по модела на ламята на която отсекли едната глава, а на нейно място израсли нови три. Всъщност българските комунисти на два пъти окрадоха народа и държавата! Първият път през 1944 г. При колективизацията, грабиха необезспокоявани дребната и едра хорска собственост, а вторият след 1989 г. След раздаване на чували с пари на партийци и една безумна приватизация, на всичко което става за крадене. За да мируват обаче хората, се образуваха различни структури на силова основа, основната задача на които бе да тормозят обикновените граждани на държавата и да всяват страх. ВИС и СИК са само върхът на айсберга! Хиляди мързеливи тунеядци бяха привлечени в борческите групировки и всички уволнени и пенсионирани ченгета и бивши агенти, бяха организирани в повсеместни погроми над хора и имущество, за да се появи нуждата от „охранители”. Един път наплашен народът, безропотно прие да го „пазят” точно тия, дето вчера са му потрошили колата, или обрали апартамента. В съда нищо не може да се докаже, защото де факто правосъдие в държавата няма! И започва срамното и нагло грабене на България! А когато общо взето всички ниши са разпределени, грабежът продължава с неадекватно високи цени на ток, вода, парно, комуникации, транспорт, услуги и всичко, което може да накара един здрав и нормален българин да си хване пътя, и след като тегли една благословия на изродите, да напусне държавата. Тук обаче е поставена уловката на „българския манталитет”, който по-рано или по-късно, поради носталгия или чисто родолюбие, ще върне блудният син пак по тия места, за да си построи дом, или да праща пари на роднините си просто за да оцеляват. Или се получава порочен кръг – парите дори на прокудените от родината, пак се връщат тук, за да ги усвояват същите нагли крадци.
И как да избягаме от тази ужасна схема на терор и грабеж? Как да опазим себе си и близките си? Защото вече и децата знаят, че България е място на престъпност, незаконно забогатяване и организирана анархия. А нали всички виждаме, какви са плодовете на безмълвното скърцане със зъби и наведената глава – необяснима безумна агресия, безсмислени на пръв поглед убийства и абсолютно незачитане на закон, ред и правила. И това са само симптоми на един предстоящ масов изблик на гняв!!! Защото обикновените хора логично няма да издържат и един ден ще сринат всички структури на държавността. Защото в момента те са само структури за грабеж, от страна на няколко партийни формации. Реално хора, на ръководни места в държавата, истински загрижени за народа и самата държава НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Тогава какво ни остава? Съвсем тенденциозно по медиите, се плашат всички от това, колко лошо ще стане, ако някой диктатор се докопа до властта в България. Защото и медиите обслужват интересите на тия, които в момента се гаврят с всичко българско и продължават грабежа. Манипулират се за да не разберат хората,че само полза ще има от един военен режим на първо време, докато се хванат в ръце юздите на власта и се поставят под контрол нещата в
страната. Това е крайна мярка разбира се, но ние вече до там сме му изтървали края, че само с крайни решения може да се опазим като народ и нация. Въпросът е не по какъв начин, а кой да застане начело на този военен режим, за да бъде гарант, че нещата няма съвсем да се изродят, а ще тръгнат в нужната на всички българи посока!

Красимир Бачков - Emigrant.bg

Бел. на редактора - Frognews.bg публикува статията от Emigrant.bg. Нашето сътрудничество със сайта на българските емигранти отразява широката палитра от мнения, които не ангажират Frognews.bg със становището на авторите. В името на совободата на словото обаче публикуваме мненията на наши сънародници, които смятаме, че трябва да бъдат прочетени, защото те са част от онзи "Народен глас", който намира място в нашия сайт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 86| 10592 |05.03.2009 Мюзик айдъл-3 - убий жертвата! . 45| 8342 |20.02.2009 Пиар акция прави В. Путин почетен доктор в Търново . 15| 9819 |17.02.2009 Кога употребата става злоупотреба . 79| 8028 |16.02.2009 К. Парамов: Еврокомисията насърчава крадците в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads