Реклама / Ads
63| 9544 |29.07.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Сергей Дамянов: Борисов не ми е попречил в нито една реализация по наркотици

.
Бойко Борисов не ми е попречил в нито една реализация по наркотици. Писна ми от лъжи и манипулации. Хора, спрете да говорите глупости, защото вече не се издържа. Това каза пред Фрог нюз най-дългогодишният шеф на отдел „Наркотици” в ГДБОП Сергей Дамянов.
 

 

Този рапорт, който беше разпространен от Николай Бареков е даден по линия на терора, а не на наркотиците. В оригиналния документ няма нито наркоканали, нито Бойко Борисов. Искам ясно да кажа  веднъж завинаги -докато аз съм оглавявал отдела за борба с наркотоците в ГДБОП и Бойко Борисов е бил главен секретар на МВР, работата ни вървеше прекрасно. Този човек не ми е е попречил за нито една реализация. Не искам да излезе, че го защитавам, но казвам истината такава, каквато е. Не ме е спирал за нито една разработка. Ако съм имал нужда от съдействие аз съм го търсел и винаги ми е помагал.

 

 Ако Бойко Борисов беше в каналите щеше ли да ме пусне да хвана 5 тона кокаин, един тон хероин и 5 тона хашиш, риторично попита Дамянов, който е бил начело на звеното от 1995 г. до 2004 г. Той обясни , че е била създадена информационна система, в която са се събирали всякакви данни по линия на дрогата и играчите в престъпния бизнес.  Сергей Дамянов призова: „Нека да излезе човекът, който е хванал повече наркотици от времето когато съм бил начело на отдела. Акция „Лунна светлина” нямаше да бъде факт, ако не беше Борисов. Нали той подписа всички документи. Та ние без него не можехме да мръднем, защото  участваха и много други служби”, припомни още Дамянов. Той недоумява как може човек да посвети живота си на едно такова дело и след това да бъде хулен, унизен и дискредитиран по безобразен начин. Уточни, че когато е ходел за подпис при Борисов е бил приеман с предимство пред чакащите само и само да се хване дрогата.  Тези хора, които клепат така нямат ли съвест и срам, попита риторично бившият антимафиот.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 6043 |03.02.2014 Борисов и икономиката като магаре и дискомузика . 15| 6352 |14.08.2013 Господа Станишев, Борисов, Орешарски..., благодарим ви! . 6| 5597 |26.07.2013 Сестрата на Борисов:Наблюдавам с удоволствие събудените млади хора . 12| 6606 |15.07.2011 Красотата на живота в Борисовата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads