Реклама / Ads
2| 6219 |09.05.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Симеонов: Божков ще се върне с белезници

.
Валери Симеонов
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов предрече, че хазартният бос Васил Божков ще бъде върнат в родината с белезници. Той констатира, че това няма да се случи при следващо управление, а още по време на сегашното, колкото и да му се иска да се спаси, като ”скъса опашката на гущера”.
 

"Като изключим финансовите злоупотреби, аз смятам, че на този човек по-малко внимание трябва да се обръща", каза още лидерът на НФСБ.

Той припомни, че пръв е дал старт на "валяка срещу Божков" още през 2018 г., сега е бил подкрепен вече от правителството, затова не разбира фиксацията на хазартния бос върху Владислав Горанов. По думите на Симеонов, Божков цели дестабилизация на страната и намеква, че ще се върне у нас, само когато се смени властта. "Аз мисля, че той ще се върне при това управление, и то с белезници", предрече обаче Симеонов.

 

Той похвали дейността на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

"Трябва да сме благодарни основно на тези трима-четирима човека, които изнесоха тежката битка с мерките и борбата срещу България имаше огромен късмет с тези хора, шапка свалям и на доц. Кунчев, и на ген. Мутафчийски, д-р Кантарджиев, д-р Пенчев. Това са хора, които прекараха България през тъмнината на тази страшна епидемия", заяви Симеонов.

 

"Това обилно, напоително интервю на Божков бих го приел като една от приказките на Шехерезада, чиято задача е била да оцелее, разказвайки приказки на принца, за да дойде слънцето и той да не я ликвидира. Не мисля, че ще оцелее и че трябва да се вярва толкова много не неговите думи", коментира Симеонов по БНТ.

 

"Той вече доказа, че в името на своето спасяване е готов не само да скъса опашката си на гущер, а и да лъже. Вчера аз го хванах в няколко лъжи", продължи той по адрес на обвиняемия, който се намира в Дубай.

 

Попитан за отношението към шефа на щаба, Симеонов коментира, че той е дразнел една малка част от хората, онези, които нямат реална представа за пандемията.

"Ген. Мутафчийски дразнеше тези 28%, които показва статистиката, тази част от хората, които не приемат реалностите в живота. Да, нека сега, ми го лепнат зялото хейтърство - не приемат труповете, които аз видях по американските болници, нахвърлени по коридорите, включително и в тоалетната. Това не е заболяване, с което да си правим шега и което да приемеме несериозно", каза лидерът на НФСБ.

 

"Не мога да приема и призивите на някои други хора, също доктори и не мога да ги разбера, които призовават да се прилага "стадният инстикт", с други думи, да оставим да измре всичко живо. Извинявайте, аз имам майка на 91 г., не искам тя да умре", отсече Симеонов с намек за теориите на доц. Мангъров. "Какво - да оставим болестта да избере кой да загине?! Къде е ролята на държавата, къде е хуманизмът на лекарите.

 

И аз мисля, че по телевизиите трябва по-ограничено време да се дава на хора, които призовават за това и които имат явно видими псхически отклонения", отбеляза Валери Симеонов. "Така че, тези двайсетина да погледнат по-сериозно на живота. Между тях има психар поне един и той е един от олицетворителите, че трябва да оставим да измре всичко, всеки, който няма здрава имунна система. Това не е хуманно, не е хипократовско", категоричен беше коалиционният партньор на ГЕРБ.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7218 |06.05.2020 Инфекционист: COVID-19 ще изчезне за малко през топлите дни, но пак ще се върне . 17| 8079 |27.04.2020 Елена Гунчева: Борисов ще превърне изслушването му в поредния личен цирк . 43| 69619 |07.03.2020 Наши прокурори и ченгета шокирали ОАЕ с опит да изведат Божков от страната . 11| 10123 |03.02.2020 Проверка на Фрог: Акцията на прокуратурата срещу Божков повиши продажбата на талони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads