Реклама / Ads
10| 18139 |19.03.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Собственикът на „Биволъ“: Запорираха ми цялото имущество без да знам

.
Асен Йорданов
Не мисля, че в България нищо не се случва. Самият факт, че навън на моята работа се обръща внимание , където има нормална демокрация, това е резултат от нашата работа, каза собственикът на сайта „Биволъ “ Асен Йорданов в „Честно казано“ по Би Ай Ти.
 

Това създава ясна алтернатива за цялата дезинформация, която се излива от българските медии. Минал съм през всичко - от съдебни дела до опити за убийство. В момента ми е запорирано цялото имущество-банковите сметки, заплатата. Това е по искане на марионетката на Бойко Борисов-кмета на Бургас Димитър Николов, защото съм единствен,  който води дела срещу незаконното изсичане в Бургас. И тъй като едно от делата е за незаконно изсичане-за едни и същи дървета два пъти са издавани заповеди да ги изсича. Два пъти печеля делата. Това е да наливаш вода в бъчва без дъно. Това е свързано с много пари, които трябва да се усвояват от много фирми. Това са 60-70 годишни дървета.

 

Едно от делата, които аз губя, са ми начислени разходи 300 лв .  Те стават 1200 лв . с хонарари  и такси.  Образува се изпълнителен лист, към него се присъединяват  измислени 4500 лв . от НАП  задължения за неплатени осигуровки, и без да подозирам, това изпълнително дело влиза в сила. И то  без да бъда уведомен. ЧСИ  могат да изгорят човешка съдба по поръчка. Това е  класически пример за престъпна репресия от управляващите  срещу един скромен разследващ журналист , който никога не е ползвал един държавен лев. Никога не съм бил на бюджетна издръжка. Ще ги съдя. Това нещо го разбрах преди една седмица. А изпълнителното дело е било образувано в края на лятото. И това случайно го разбрах.

 

В България медиите са овладени от една мрежа, която директно е пленила страната и се разпорежда с държавата като със своя бащиния. В България няма нормална медийна среда. Свикнали сме, че някой трябва да викне Цацаров  и Борисов и да ги накара да работят. Въпросните доклади стигнаха до мен в края на лятото на 2016 г. Получих ги по анонимна платформа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4955 |10.12.2016 Собственикът на взривения влак: Нещо се е случило на гара Хитрино . 0| 4343 |05.09.2016 Взриви се плевенски супермаркет, пострадал е собственикът на обекта . 0| 4376 |16.04.2016 Катастрофира собственикът на Локо Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads