Реклама / Ads
100| 16937 |08.07.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Да спасим българския манастир в Атон от руска агресия!

.
Атонския манастир
Българи! Време е да защитим нашия манастир от планираната операция на Русия да го превземе отвътре с помощта на родоотстъпници!
 
Ето фактите, такива, каквито са:

На 6 юни неслучайно при официалното си посещение в Атон, руския патриарх Кирил и неговата свита от митрополити посещава единствено нашия манастир.

Какви разговори са водени знае само игумена Н.В. Преподобие архимандрит Амвросий, който е притиснат от шепа родоотстъпници-монаси, представляващи управителния съвет на манастира.

В момента в нашия манастир има трима руски монаси и трима руски послушници, като са подстригани още 30 руски монаси.  Българите са 30 монаси и няколко послушника. Готвача е грузинец.

На телефона на манастира 00302377023604- 44 можете да чуете запис, че поради голям ремонт на манастира, приемат само група от пет души за един ден. Това е провокация и лъжа, да се ограничат умишлено ежедневно пристигащите за поклонение български граждани в светата обител!

Не се извършват никакви мащабни ремонти, манастира има възможност да приема на ден 1700 поклонници! Само преди няколко дни в нашия манастир е имало руска група от 70 души поклонници! при това за няколко дни.

Тези дни манастира е бил посетен от двама български министри с един руски генерал, които са дошли с такси от столицата Карея, но дза това никой не говори.

Знаем обаче, че преди 30 години беше направен опит като сегашния, да бъде превзет от румънците и бяха умишлено отровени нашите монаси, за да останат само седем, след което манастира да премине в чужди ръце.

Благодарение на достолепния старец Нектарий преврата беше осуетен. Можете да разговаряте с него директно при посещение в манастира.

Да спасим българския манастир от руската инвазия! Да спрем мегаломанските имперски попълзновения на руската държавна машина, прикрита под булото на църковната им върхушка!

Безучастието на българския Светия Синод е равно на национално предателство. След кражбата на „История славянобългарска“ и златото ни от манастира „Св. Георги вмчк Зограф“ в Атон,  това поредното доказателство, че всред нас има български предатели в монашеско расо – чуждопоклонници!

Нека бием камбаната на гражданската ни съвест и защитим българския манастир, който е част от историята на нашата Родина – България!

 

Подпис от български поклонник – християнин, милеещ за България

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7204 |16.12.2012 Как да се спасим от педофилията . 16| 10223 |07.12.2008 Особености на българския лов . 8| 5419 |09.07.2008 Българският 3-и юли - исторически нелепа дата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads