Реклама / Ads
0| 4681 |28.02.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Стартира националният кръг на „СТАНИ СТИПЕНДИАНТ НА ЧЕЗ“ в направление „ИКОНОМИКА“

.
Стартира националният кръг на състезанието „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ в направление „Икономика“. С бизнес проекти в онлайн гласуването се състезават дванадесетокласниците Анелия Атанасова от ПГИ „Иван Илиев“ гр. Благоевград, Димитър Стойков от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Видин, Аделина Раденкова от ПТГ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Самоков, Димо Попов от НФСГ гр. София и Фатиме Хъйрола от ПГМ „Петко Рачов Славейков“ гр. Якоруда.
 

Съгласно регламента на конкурса, победителите от всяка една гимназия от училищния кръг, приключил на 19. 02 .2016 г., продължават надпреварата в националния кръг. Класираните бизнес проекти на тема „Как промених моята улица“ вече са публикувани в секция „Гласуване“ на сайта на състезанието www.stipendiant.com. Трите проекта, събрали най-много гласове, ще се борят за първите три места на 25.03.2016 г. пред комисия на ЧЕЗ.

 

За четвърта, поредна година ЧЕЗ ще предостави стипендии на най-талантливите ученици от гимназии с технически и икономически профил. Конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ се провежда под патронажа на г-н Карел Крал – регионален мениджър на ЧЕЗ за България и е включен в Националния календар на ученическите състезания на Министерството на образованието и науката. Всички участници във финалния кръг могат да участват в стажантските програми на ЧЕЗ. Победителите в конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ получават правото да кандидатстват с оценката от състезанието във висши учебни заведения.

 

На специалната интернет страница на състезанието - www.stipendiant.com, учениците и преподавателите могат да се регистрират и намерят актуална информация за конкурса. Активна остава и фейсбук страницата на състезанието.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4505 |10.02.2016 Гимназията по механоелектроника в Плевен - домакин на 2-рия кръг на „Стани стипендиант на ЧЕЗ” . 0| 4781 |03.12.2015 Стартира конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ” . 8| 5645 |22.09.2014 Инвитро-центрове стартират "Любовта е действие 2014"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads