Реклама / Ads
20| 12756 |07.04.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Ташев: Радев направи втори грандиозен гаф

.
Стефан Ташев
Политически гаф на президента Румен Радев е предложения закон за уседналост. Не споделям, че той е супермен, който ще реши всички проблеми. Не познавам уволнения чиновник заради гафа със закона, но би трябвало този човек да бъде върнат на работа. Това каза журналистът от Фрог нюз Стефан Ташев по НТВ.
 

Румен Радев направи опит за заобикаляне на Конституцията, за който президентът си признава. Той няма правомощия за законодателна инициатива. Защо се прави това нещо-заради ДПС. Къде отидоха гласовете от Турция?!  Г-жа Друмева казва, че политически сили са го предложили.  Нека да каже кои са тези политически сили.

 

Аз съм журналист и моята работа е да питам. Защо сега започнахме да  гоним хора на ДИАНЕТ? Има ли връзка на Радев с т. нар. Библиотекарски институт?  В МВР се върнаха кадрите на Цветлин Йовчев. Има ли връзка между Румен Радев и  Евгени Манев, който е шеф на катедра „Национална сигурност“ към Библиотекарския институт? Цветлин Йовчев също е преподавател в тази катедра.  Защо законопроектът беше изтеглен?  Президентът защо не удари по масата и да каже да не се изтегля?  Така стана и с проекта за „Пирини“. Президентът носи пряка отговоност за служебния кабинет. Това е негов втори грандиозен гаф.

 

Петър Волгин опита да контрира, но в края на разговора се съгласи със становището на колегата си Ташев за гафовете на Радев:  Това, което знаем за тази случка идва от един единствен човек-чиновник. За това е важно да знаем какъв е този човек. Това е възсторжен протестър и участник в русофобски прояви,  почитател на ген. Христо Луков-един от известните симпатизанти на нацистка Германия.

 

Има страх към Радев от неговите политически противници-ГЕРБ. Плевнелиев беше безобидна бабинка. Той изчиташе опорните точки на Иван Кръстев или на Иво Прокопиев. Радев ще е нещо различно. Той няма да мълчи. Радев е зависим от летящи чинии. Има голям страх в хората, които тепърва предстоят да управляват България. Аз също имам критики към Радев във връзка с работата на служебното правителство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6078 |06.04.2017 Стефан Гайтанджиев с обвинение за укриване на документи за АМ "Струма" . 3| 4978 |06.04.2017 Радев се измъква: Нека няма драма - парламентът приема законите . 4| 4262 |06.04.2017 Цветанов: Радев се стреми към президентска република

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads