Реклама / Ads
13| 10553 |21.07.2010 НАРОДЕН ГЛАС

Тайна квартира на ДАНС плаши съседи

.
От квартира на ДАНС се излъчват електромагнитни сигнали, които вредят на човешкото здраве. Това не е нов шпионски роман. Това е предположение на един български учен - проф. Георги Василев. Предлагаме неговото писмо по този повод.
 



ОТКРИТО ПИСМО

От проф. дфн Георги Василев

Член на Съюза на българските учени
Член на Френското дружество за Милтънови изследвания
Член на редколегията на списание „Toronto Slavic Quarterly”


Уважаеми господин Цветанов,

Изказвам гражданската си подкрепа на подетата от Вас и премиера Бойко Борисов война срещу престъпността. Подкрепям Ви и във Вашето възражение срещу безнравствеността, настанила се в телевизионното предаване „Биг Брадър”. Същевременно съм принуден да Ви запозная с престъпна дейност, при която се ползват ресурси на днешната ДАНС. На 14 април оставих изложение до Вас в приемната на МВР, но и до днес нямам отговор, макар, че както обясни дежурният, отговорът следва да дойде до два месеца.

Живея в кв. Гоце Делчев, бл.252, вх.7, етаж 2, ап. 150 и срещу мен, в нова кооперация 260 В, също на втория етаж е разположена квартира на ДАНС. Това разбрах от факта, че когато Петко Сертов бе директор на ДАНС, той идваше многократно тук със свои служители.

От тази посока нощем се излъчват електромагнитни сигнали с голяма мощност, които предизвикват кошмари, силна отпадналост, а както се оказа в нашия случай, и заболяване. Казвам в „нашия” случай, защото освен мен са пострадали и други съседи. Потвърждавам думите си с протокол-техническа експертиза, извършена на през нощта на 26/27 февруари 2010 и през нощта на 5/6 май 2010 със съвременна апаратура, част от която се ползва в НАТО. Дадени са наблюдения по няколко показателя, като заключението е ясно (цитирам резултатите двете наблюдения):

„Не е допустимо пребиваване в кабинета, който е и спалня и в кухнята по това време на денонощието, ако прозорците на Юг не са екранирани...

Вероятна и правоподобна причина за наличие на посочените по-горе превишения над хигиенните норми (достигащи по „интензитет на електричното поле” до 15,2 пъти, а по „интензитет на магнитното поле” съответното до 111, 11 пъти), ,становени в кабинета, използван в посоченото в таблици 1.3.1 време от денонощието, е наличието на външен немонохроматичен източник на електромагнитно лъчение в посочените тв табл. 1.3.1 тук по-горе честотни диапазони. ” Казано още по-кратко, електромагнитното лъчение надминава десетки пъти допустимата норма, а магнитното поле я надвишава над сто пъти, а целият текст на замерването с всички данни е на разположение на интересуващите се.

На 8 март т.г. ректорът на висшето учебно заведение, в което преподавам, проявявайки съчувствие към нашия проблем, изпрати подобно мое изложение до председателя на ДАНС Цветлин Йовчев. Не получихме писмен отговор.
На 31 март т.г. с изх. № КД-053-26-43/31.03.2010 тогавашният председател на Комисията за контрол на ДАНС г-н Иван Костов изпрати ново мое изложение по до председателя на ДАНС Цветелин Йовчев и изказвам голяма благодарност на г-н Костов за неговата загриженост и отзивчивост. Благодарение на неговото съдействие получих отговор от главния секретар на ДАНС Мартин Георгиев с дата 26.05.2010, че според измервания на ДАНС такива излъчвания нямало. Същевременно се правеше уговорката, че ДАНС не разполага с адекватната апаратура и трябва да потърся помощта на ХЕИ. С една дума, отговор, който отрича сам себе си. При това излъчванията продължават. Тъй като на 24 март т.г. ми бе направено клинично изследване, при което се оказа, че кръвната ми захар е 15.9, при норма 3,9-6,4 ммол/л, тоест аз съм се разболял от диабет, се обръщам към Вас с молба за спешно съдействие. На два пъти получавам кръвоизлив в дясното око, който според консултирания от мен специалист, е белег на такова интензивно облъчване. Проблемът е не само за мен, а за всички съседи от нашия вход. От диабет се разболя медицинската сестра, която живее през етаж над мен, в предиабетното състояние е бизнесмен от осмия етаж от нашия вход. Всъщност този античовешки експеримент се извършва над всички живущи в нашия вход, тъй като и те попадат в зоната на активното облъчване. На 28 юни т.г. в. „Труд” помести репортаж за тежката обстановка в която живеем и за пораженията, които сме претърпели.

Моля Ви да направите възможното да се спрат тези опити, които наподобяват на действия в нацистките и съветските концлагери и са напълно недопустими на територията на Европейския съюз. Моля Ви също да се направи възможното да се потърси отговорност от тези престъпници.

Готов съм да предоставя протокол от медицинските изследвания.


С уважение: проф. Георги Василев

София
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 11510 |08.01.2010 Тайната вечеря на Първанов и Маргините в Гоцеманската градина . 26| 17423 |14.12.2009  Тайно и полека на българите в САЩ гражданството отнеха . 6| 10182 |27.10.2009 Сандалите на ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads