Реклама / Ads
10| 24672 |07.10.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Тайната падна! Плочките пред „Св. Седмочисленици“ са съгласувани с МВР

.
Така ще бъде!... Източник: Facebook
Голямата тайна на плочките в градинката пред църквата „Свети Седмочисленици“ най-сетне е разкрита! Поставянето им е свързано с националната сигурност. Истината изплува след мащабно разследване на Фрог нюз, в което се включиха агенти от партньорските служби по линия на НАТО.
 

На помощ се притекоха и братушките Петров и Боширов-Чепига от ГРУ, които пристигнаха в София като туристи. Както знаете, двамата обичат да разглеждат църковни храмове. Нали заради това бяха и в Солсбъри...

 

И така: македонските плочки в градинката са съгласувани с нуждите на МВР, чиято сграда е на метри от местопрестъплението, както се казва. Проектанти, строители и архитекти са дали всичко от себе си, да дадат естетическото изражение на тайната мисия. И защото са патриоти и милеят за сигурността на гражданите. Идеята е да се осигури ледена площадка за през зимата и воден басейн – през лятото. Причината е че от години във ведомството се влиза и се прави кариера с плонжове и пързаляне. Едни си слагат кънките, други разчитат на умението си да се хвърлят по корем и очи. Героите на нашето време Младен Маринов и предшественикът му Станислав Лазаров са звезден пример, как с подобни умения се стига до главен секретар на меверето. От старшинки и авери на Мето Илиенски – до върха. С плъзгащи движения и финтове. Истински шампиони! Маринов дори вече е министър, а Лазаров покори „Атака“.

 

Нито руски източници, нито Нешка Робева споменават леля Ванга да е предрекла триумфа на двамата исполини в сферата на сигурността, а вече и в политиката. И тя не е могла да провиди в тази тъма... Трябва обаче да сме справедливи и да подчертаем, че момците са надарени щедро с интелект, опит и знания, а не само с талант за плонжове.

 

В малко тефтерче, Лавренти Берия си водил дневниче. В него е записал следното: "Не мога да повярвам, какво ще бъде, когато си отида. Но все пак ще останат стадион „Берия“, институт „Берия“, площад на моето име. Паметта ще остане и благодаря на хората, че няма да ме забравят"… Колко далновиден е бил милият Лаврентий, бащата на сталинския „ред“ и ЧК – живи са заветите му в нашето МВР и служби. По-живи от всякога!

 

Добрите новини обаче не свършват. От плочната придобивка ще се възползва и Сатиричния театър, който е рядом, как говорится. Плъз насам Бай Ганьо, плъз натам – Големанов. Жестоко! Оспорваната конкуренция в областта на смешното и абсурдното между МВР и Сатиричния ще извиси изкуството до невиждани висоти. С един куршум – два заека. Шоуто е гарантирано.

 

Така стигаме и до Кафка: "И понеже по-лошо от това няма как да стане, ще стане по-добре"…

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7588 |05.10.2018 Илиан Василев: Което измислят е мъдро, а което направят е за ”конграчулейшънс” . 20| 24882 |05.10.2018 Защо поне веднъж… Поне веднъж, бе, Фандъкова! . 5| 8637 |04.10.2018 Само във Фрог: Здравното ведомство крие истината за хемодиализата във Видин . 9| 8794 |04.10.2018 Какво е това? Основа за обществени душове преди да влезем в крематориума ли?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads