Реклама / Ads
37| 6332 |18.09.2015 НАРОДЕН ГЛАС

М. Ташева пред Фрог: Като сбърчи носле, малкият Волен е същия като баща си

.
Магдалена Ташева
Имах удоволствието да видя малкия Волен. Таткото го снима с мобилния телефон в родилния дом и ни го показа на снимка. Още не съм купила ританки и играчки. Сега с колегите ще видим с какво да го изненадаме. Малкият Волен е прекрасен. Много оформено бебенце, беличко. Той се вижда на кого прилича. Като се намръщи, като сбърчи носле, одрал е кожата на баща си.
 

Това каза с умиление депутатката от „Атака” Магдалена Ташева пред Фрог. Относно новината, че фигурира в черния списък на украинския президент Петро Порошенко, тя обясни:

Сложили сам ме под номер 2 в списъка. Поласкана съм от това, че един такъв диктатор, дошъл на власт с преврат, ме е е оценил като втората най-голяма заплаха за 46 милионната му родина, която е 6 пъти по-голяма от България. Той е записал, че ние сме заплаха за националните интереси, за националната сигурност и за териториалната цялост на Украйна. Шегата на страна, но според мен това са отчаяни ходове на един диктатор, дошъл на власт по нелегитимен и недемократичен път.

 

В момента се страхува, че може да отмилее на своите кукловоди. Има основания да се страхува. Първо-има 16 млрд. долара газов дълг към Русия. Той не може да го плати. Молбите му към НАТО да му достави оръжие още тази пролет се оказаха неудовлетворени. Донбас става все по-независим. Порошенко продължава да избива народа си в Донбас. Обстрелвани са жилища, има над 100 убити деца от шрапнели. Един милион са рускоговорещите бежанци, напуснали Украйна, които вече година живеят в Русия.

Той има право да се страхува за властта си и за това издава черни списъци. Преди 10 дни беше издал черен списък с политически лидери, сега издаде списък с журналисти и световно известни актьори, които не одобряват или изразяват негативно отношение към преврата от 21 февруари м. г. Срамно, но не е чудно, защото Порошенко създаде едно правителство от хора с американско и западно- европейско гражданство. Половин час преди да се закълнат, те получиха украинско гражданство. Той създаде министерство на информацията. Тоест тук оруеловото начало при него е просто очеизбождащо. Навявам се, че украинският народ ще разбере,че трябва да го свали от власт, само той може.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5605 |16.09.2015 Канзуров за Фрог: Бежанците са драма и за себе си, и за Македония . 20| 6030 |15.09.2015 П. Иванов пред Фрог: Учениците ни са най-неграмотните в Европа . 4| 5891 |08.09.2015 А. Джамбазки пред Фрог: ИД търси политическо представителство у нас . 5| 5411 |04.09.2015 ЦИК предвижда 15% мъртви гласове на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads