Реклама / Ads
43| 9927 |24.10.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Тити Папазов: Сривът на КТБ тръгна от Бареков и Костинброд

.
Тити Папазов в действие Източник: Булфото
Бареков иска, но няма да има възможност да се кандидатира за президент, защото след 25 октомври на Бареков ще му се върне като бумеранг аферата Костинброд. Ще има възмездие. Той ще е политически труп. Не вадя нож на умряло куче, защото той трябва да получи своето морално възмездие. Това заяви Тити Папазов в студиото на ТВ7.
 

С него беше и Красимир Манов, един от съоснователите на България без цензура. Всичко тръгна зле още отначало. Уставът беше променен след учредителния конкрес на партията. Председателят фалшифицира собствения си устав, няма такъв случай в историята,, разкри Манов. Смени два члена, които му дават пълно право да управлява еднолично партията. С какви мотиви можеш да оправдаеш една измама?! Няма такъв мотив! Просто си отидохме от партията. Бил съм в комисията и знам какво стана. Бареков е много страхлив човек. Тръгнахме заради идеята и проекта. Правих цялата организация и струкутрите в София и областта. Присъединих се, защото зад проекта стоеше Цветан Василев. Много хора вярваха на него, но му каваха, че Бареков е неподходящ.
В Столичната прокуратура се води досъдебно производство за Бареков за финансирането на партията. За финансирането отговаряше и Календерска. Да не подценяваме този момент. Христо Цирков бе лицето, което носеше парите. Това го има в досъдебното производство. Има свидетелски показания. Свидетелите казват, че Цирков е носел парите при Бареков. Цирков ги е получавал от Финансово-брокерска къща. Получавал е по 500-600 хиляди лева месечно. Всичко е носено на ръка. С тези пари е трябвало да се развива този проект. Ние не сме имали достъп до тези пари. Смятайте къде са отишли тези пари... Аз направих Софиъската организация с 12 хил. лева. Джобни пари, в сравнение с тези на Бареков. Посочени са още и 500 000 евро за къща. Схемата е описана. Свидетелите са описали схемата. Секретарки, сътруднички и пр. Всичко е ясно. Затова напуснах. Този човек нямаше никакво намерение да направи партия. Направи едни избори с финансиране на ръка, макар че на доста хора не се плати. Имаше разминаване между думи и дела, категоричен е Манов.

Тити Папазов: Неговите мегаломански амбиции е да бъде президент. Той дори иска да е Бойко Борисов. Правеше се на него. Той е един от катализаторите със своето интригантство за разрива между г-н Василев и г-н Пеевски. Когато вече двамата се разделят, само те двамата знаят причината... Аз лично съм пострадал, защото пострада баскетбола, а той е моят живот. Дори да не знам 100% от информацията, знам поне 80%. Има и външна сила, която е допринесла този тандем да бъде разбит. Страхували са се от силата му. Голям процент от разбиването на КТБ е заложено в скандала "Костинброд". Защото след аферата дойде едно безвластие. Уважавам г-н Орешарски, но той не се справи. За една година бе опустошено всичко, което можеше да бъде унищожено. Реално Бареков докара на власт това правителство с "Костинброд". Мая Манолова му е подала някаква информация и той се направил на мъж с топки. Само че топките му са много крехки... Липсата на отговорно правителство даде възможност да се реализира този скандал и да бъде засегната цялата държава. Казвам: държавата, хората ще платят жестоко след още 8-10 години милиарди, присъдени от съда в Европа. Това е истината. Ако беше премиер Борисов по това време, той щеше да извика двамата - Василев и Пеевски в Бояна и да им каже да се оправят, защото застрашават държавата. Орешарски и другите нямаше как да го направят. И нещата се сринаха.
В едно съм сигурен: Пеевски знае тайните на Бареков.
Обръщам се към нацията с един зов:
Крайно време е на 25-и да ударим шамар на политиците, които лъжат. Г-н Бареков е такъв политик. Време е той да бъде осъден, нищо че го пази имунитет. Николайбарековщината трябва да се убие веднъж завинаги. И медиите са виновни, защото никой не им търси сметка, че създадоха Бареков, в студията си. 25-и е денят на моралния съд! Платихме скъпа цена. Не е  страшен продадения ромски вот, а продадения български вот. Да идем всички да гласуваме, за да обезмислим купения вот.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4752 |23.10.2015 Махаме чадърите привечер . 2| 5301 |23.10.2015 Министър Танева: Здравословното хранене е възможно и без данъци . 1| 6153 |22.10.2015 Политолог за Фрог: Ще гледаме трагикомедия... . 16| 13692 |21.10.2015 Граждани зоват: Спешно проверете кмета на Хасково за купуване на ромски гласове!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads