Реклама / Ads
8| 15726 |14.06.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Цветан Василев: Пазителите на Корпулентния ще го изоставят, замирише ли на пържено месо

.
Зад атаката на банката имаше холивудски сценарий. Той започна с измисления сценарий за заплахата за убийство, в това не бива да има никакво съмнение. Цацаров беше говорител на атаката, и в това не бива да има съмнения. Това заяви банкерът Цветан Василев в онлайн предаването „Най-добрите”.
 

Дълбока е заблудата, че банката е била подържана с държавни пари. При фалита на банката се оказа, че те са под 5%. Едната група от държавните фирми са били от енергетиката, а там не е имало такива пари, за каквито си говорим. Другата група от фирми, с които сме работили, са били от министерството на транспорта. Не сме имали повече от 400-500 млн. лв. от пари на държавни дружества в банката.

 

Единият синдик Ангел Тонов е в крещящ конфликт на интереси. Това лице е държал пари на фирма в ликвидация до момента на затваряне на банката. Той и всички други нещастни изпълнителни накрая ще трябва да платят за свършеното. Пак ще излезе накрая, че най-хитър е Пеевски, защото него го няма, пак е в сянката.

 

Санкциите от осъдителна присъда по закона Магнитски ще бъде край на кариерата на Цацаров и блокиране на активите на Пеевски в Дубай.

 

Целта ми е да докажа къде е справедливостта, за мен и за моето семейство, както и за колегите, които са подсъдими. Как ще се развият нещата е нещо, което аз не мога да предвидя, но съм оптимист.

 

Корпулентният със сигурност го очакват тежки времена. До фалирането на банката неизплатените от него активи са 700 млн. лв. , а колко още има, не мога да твърдя. Понеже се е изхитрил да не се появява никъде и се доверява на тези, които го пазят, мога да го предупредя, че те много бързо ще го изоставят, когато им замирише на пържено месо.

 

Пеевски бе кредитиран в началото за обезпечение на договори с платежоспособни клиенти. Не ми е представен от Доган Пеевски. Към момента, към който дойде при мен, беше част от младежкото движение на Симеон Сакскобургготски.

 

Сега кой крепи Пеевски? Той фалира „Бургартабак. Ако е прехвърлил Водстрой и Хидрострой, тогава няма бизнес. Защо се казва, че е най-богатият и с най-много активи?

 

Срещу България имам заведени две дела в европейския съд за правата на човека в Страсбург.

 

Гледайте ТУК на живо интервюто с Цветан Василев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 33296 |11.06.2018 #КОЙ се плаши от интервюто ми с Цветан Василев? . 17| 20661 |09.06.2018 Само заради Шиши ли Цветанов и Борисов убиха МВР? . 8| 22426 |10.05.2018 Минчо Спасов: Цветанов изпращаше при Пеевски кандидатите на ГЕРБ за ВСС . 22| 8005 |24.04.2018 Ил. Василев: Русофили успяха, 54% от българите винят Запада. От тук започват кошмарите им

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads