Реклама / Ads
4| 5592 |09.11.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Вълчев: Ще видим дали министрите ще се оправдават с космоса

.
Даниел Вълчев
Според мен не е най-важното как се стигна до това правителство. Една работа, която след пет години няма да ни се струва важно, то и днес няма да важно, ми беше казал царят. Важно е какво ще свърши това правителство и има ли капацитет.
 

Това каза Даниел Вълчев в предаването „На светло” по Нова тв. Според мен е хубаво, че има правителство и всеки човек, трябва да е доволен. Хубаво е, че РБ участва в него и че кабинетът има капацитет. На това правителство му давам 50 дни, за да видим кой какво ще започне да прави. То няма да има спокойствие. Тогава ще стане ясно какво правят отделните министри. Да си реформатор е да правиш реформи. Ще се види дали ще се почнат промени или ще се оправдават с космоса. България се нуждае от много сериозни промени, каза той.

По думите му във връзка с проблемите на задкулисието, дори когато човек отиде на театър, трябва да има подготовка. Повечето неща в политиката не стават пред камерите. Нищо страшно няма в това. Не мисля, че някой е направил някакви грешки. Процесът беше позитивен. Човек е в политиката, за да участва, а не да дюдюка от задните седалки. При нас винаги нещата са по просташки начин. Моделът „Кой” се разгражда със системни усилия. Ако искаме да се преборим с негативните явления , ние трябва да положим усилия. Ако министърът на здравеопазването Петър Москов до 50-тия ден не направи крачки към създаване на електронна здравна карта, значи нищо няма да направи, обясни Вълчев.
По повод молбата на Бойко Борисов да не не бъде подкрепен от ДПС, бившият министър каза: Кой какво казва от трибуната на НС може да се приеме само за сведение. Ако няма разкъсване на икономически зависимости на компании, които са свързани с ДПС е шум в ефир. Не вярвам да има политически партии, които да въздействат на съдебната система. Въпросът е какво от мерките в стратегията ще започне да се изпълнява. Стига приказки, дайте да видим кой какво ще свърши, завърши Даниел Вълчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5769 |18.09.2014 Д-р Найденов пред Фрог: Депутатите да обявят дали са луди и ориентацията си . 7| 5057 |10.09.2014 Звезди и граждани зад Кирил Добрев в подкрепа на пострадалите от наводнението . 1| 6024 |24.06.2014 Сдружение „България си ти!“ при пострадалите във Варна и в Добрич . 38| 8389 |07.04.2014 Проф. Драганов пред Фрог: Пенсионират ме за възраст, а не заради скандалите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads