Реклама / Ads
0| 5675 |03.07.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Вдовицата на Гунди: Питам се дали го е имало на този свят

.
Георги Аспарухов-Гунди
За мен тези години са като миг, така бързо лети времето, че имам чувството, че всичко се случи вчера. Това каза вдовицата на знаменития футболист Георги Аспарухов-Гунди-Величка по НТВ, по повод 45 години от смъртта му.
 
Времето ти дава възможност да свикнеш с болката. Имам моменти, в които просто те пробожда сърцето, като се сетиш. Понякога си мисля имало ли го е на този свят или го е нямало. Случвали ли са се хубавите неща с нас или не. Много е странно.

За фаталния ден тя си спомня: Всичко беше нормално, заведохме детето на детска градина, пихме заедно кафе, както го правим всеки ден. Той не знаеше, че ще трябва да пътува. Разбра го на стадиона. Звънна ми по телефона. Каза, че ще се опита да не замине. След това се обади пак и каза, че няма как да не тръгне, защото става дума за юбилеен мач. Каза ми: Ако се забавя, то ще е защото ще карам бавно. Попита ме дали да вземе Андрей, аз казах: Както решиш. Добре, че не го взе.

 Всичко си връщам в мислите. Мисля как целият живот зависи от секунди. Колко ужасно несправедливо е, но се случва на много хора. Не намирам вина, обстоятелствата са били такива. Прегражда му пътя камион с ремарке и ето ти. Обади ми се баща ми да ме пита къде е Георги. От въпросите му се притесних. Обадих се на негов колега да ме вземе от работа. Отказа, но аз му обясних, че тогава тръгвам пеша. Дойде и ме взе. Като видях тълпата, разбрах, че е станало нещо. Досетих се какво. Оттам нататък нямам спомени.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 18145 |04.02.2016 Само във Фрог: Жената на Сретен Йосич и вдовицата на Бай Миле си пийват на Боровец . 5| 4900 |13.01.2016 Валери Симеонов: Питаме ДАНС за шпионите от Турция . 7| 4191 |28.10.2015 Орбан: Да питаме европейците какво мислят за мигрантите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads