Реклама / Ads
7| 5844 |23.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Весела Лечева: Думите на Борисов за за кръчмата след 12 часа

.
Весела Лечева
Слушайки думите на Борисов, учудващо е, че е водещ политик използва такъв арсенал от думи. Това подхожда на речника на хора в кръчмата след 12 часа. А ГЕРБ претендират да са модерна партия. Надявам се политиците да минем към по-културна дискусия за бъдещето на България. Това каза Весела Лечева по БТВ.
 
Смятате ли, че това е ежедневието на България? Тези връщания актуални ли са днес?! Връщането назад означава, че нямаш никаква политика и визия. ГЕРБ се виждат застрашени, че няма да са във властта. Само Борисов е способен на тези крайни мерки. Поуките от миналото са много важни. Ние винаги сме се учили от грешките.

Има огромно недоволство на гражданите по отношение на политическия елит. За това на следващият конгрес ще приемем нов устав на БСП, така че да не се избират едни и същи елити. Ще се даде възможност за обновление и нова сила. Това е знак, че промяната започва от нас.

Това се смята от всички наши членове. Водим дебат за прекия избор и мандатността. Има и противни мнения, но като цяло, огромното мнозинство приема тези нови промени. Това да си депутат не е професия доживот. Има и друг начин да показваш как може да се защитава лявото.

Политиката на Борисов доведе до това, че почти 70 на сто от българите живеят на прага на бедността. От това идва и недоверието на българите към политиците. Видях ремонта на ремонтираната отсечка на „Цариградско шосе”. Не може през година да си я ремонтирал, и сега пак да е за ремонт. Там се разхищава много ресурс, а се получава ниско качество.

 

Ние ще спечелим тези избори. Водим разговори с гражданите и те искат тази промяна. Не е сериозно да говорим за изборни коалиции. Радваме се, че успяхме да спечелим президентските избори. Не се осланяме на неговата помощ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9356 |23.01.2017 Добрев: Прегръдката между Борисов и Радев не беше показност . 23| 6057 |22.01.2017 Борисов: БСП са подли, коварни, брутални и безкомпромисни . 2| 4613 |22.01.2017 Борисов: Лъжа е, че ще ни спират еврофондовете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads