Реклама / Ads
0| 5574 |07.08.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 8 август 2017 г. (вторник), във връзка с изместване на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов“ жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

по ул. „Коломан“ от бул. „Овча купел“ до ул. „Житница“

по ул. „Славия“ от ул. „Коломан“ до ул. „Хайдушко изворче“

района между ул. „Житница“, бул. „Никола Мушанов“, бул. „Вардар“, бул. „Инж.Иван Иванов“, ул. „Костенец“

стадион „Славия“, спортен комплекс „Славия“, Хокейна база, ЦУ на БТС, Гражданска защита, гараж „Земляне“,ДГ 145 „Българка“,Трамвайно депо,гараж Каратс, ПГ по Битова и електротранспортна техника,ДГ 54 ДЪГА,Спортен комплекс „Септември“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Уста Генчо“ ъгъла с ул. „Атанас Кирчев“.


На 8 август 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Сливница“ от ул. „Константин Стоилов“ до ул. „Дунав“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Дунав“ ъгъла с бул. „Сливница“.


На 8 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 259 жк. „Дружба“2 се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 256, бл. 257, бл. 258, бл. 259


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред бл. 258 .


На 8 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съединение“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пролетна“, ул. „Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Теменуга“, ул. „Съединение“,

ул. „Съединение“, ул. „Преслав“, ул. „Крушите“, ул. „Маркова ливада“, ул. „Варовита“, ул. „Съединение“ от №127 до АМ „Тракия“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Съединение“.


На 8 август 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Снежанка кв. „Кумарица“ гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Снежанка“, ул. „Летец“, ул. „Липите“, ул. „Искърско дефиле“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Искърско дефиле“ ъгъла с ул. „Липите“.


На 8 август 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Асен Йорданов“ кв. „Слатина“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Асен Йорданов“ от бул. „Проф. Цветан Лазаров“ до бул. „Шипченски проход“

бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №18А


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №18А.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12176 |13.07.2017 Вижте последното интервю на Кристиан Таков в "Честно казано" . 0| 6310 |30.06.2017 Вижте къде ще спира токът . 2| 9621 |09.03.2017 Барса – ПСЖ 6:1 – велик мач или велика конспирация?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads