Реклама / Ads
25| 16574 |05.07.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Вижте първи коментари за избора на Кошлуков за шеф на БНТ

.
Новото лого на БНТ
След новината, че Емил Кошлуков е избран за генерален директор на обществената БНТ, в социалните мрежи се надигна вълна от негативни коментари. Съветът за електронни медии (СЕМ) не беше единодушен в избора си – 3 на 2 гласа в полза на Кошлуков, но шефът е само един. Вижте някои от най-първите коментари по темата:
 

Владимир Береану:

Вчера /04.07/ писах във Фейсбук:  "Гледах изслушванията на кандидатите за генерален директор на БНТ. Сашо Диков се представи блестящо и очевидно е най-квалифициран и полезен за обществената телевизия. Но настоящия СЕМ е частично купен от Пеевски, а неговия и на управляващите кандидат, е Кошлуков. Предвиждам смазваща негова победа с 3 на 2 гласа. Така БНТ ще отиде в историята...."


Днес /05.07/ Кошлуков бе избран за генерален директор на БНТ с 3 на 2 гласа. Така СЕМ показа среден пръст на всички, които се надяваха БНТ да стане гледаема телевизия.


Предполагам, че новия шеф ще ми предложи едночасово предаване "Маг Владо" на мястото на "Стани богат", което той маха.

 

Димитър Капсар:

Юли 2019. Новият шеф на БНТ е Емил Кошлуков.
Преди да започна да си пиша поста се появява „За какво си мислите?
Не, не мисля – псувам!

 

Свободна Европа:
За него гласуваха председателят на съвета София Владимирова (номинирана от ГЕРБ), Бетина Жотева (назначена от президента Росен Плевнелиев) и Розита Еленова (номинирана от БДЦ). Не го подкрепиха Иво Атанасов (БСП) и Ивелина Димитрова (назначена от президента Румен Радев).

 

Емил Георгиев:
За добро или за зло БНТ не може да бъде приватизирана. Иначе, в това съм убеден, за нула време би се намерило финансиране за пълна смяна на концепцията по примера на Би Ай Ти. И като не може приватизация, та така.

 

Дилян Николчев:

Гледам новината за избора на Кошлуков и не вярвам на очилата си

 

Весислава Танчева:  

С безразличието, с което посрещаме всяко безобразие, въобще не беше нужно да назначават Кошлуков за шеф на БНТ.
Спокойно можеше да сложат направо Цветелина Янева в ремонтирания кабинет на 10-тия етаж на "Сан Стефано"...

 

Тодор Попов:

Останахме и без национална телевизия щом за ген.директор сложиха това перекенде Кошлуков.Целите на гробарите постепено се изпълняват-затриване на БЪЛГАРИЯ.До кога бе Българи ще търпим това унижение?

 

Сирма Мишева:

Кошлуков, шеф на БНТ...
Онова със субсидиите, онова с намордниците, онова с плажовете .... всичко е показателно...
Минати са всякакви граници на разум, законност и морал. Тия не могат да бъдат спрени с цивилизовани средства, защото действат с наглост несъвместима с реалността.
Единственият начин е да започнат да измират. Друго не става. Другото не съществува, те го мутираха, целия континуум го мутираха в урод и той трябва да бъде убит. Физически.

 

Стела Банкова:

На какви условия трябва да отговарят кандидатите за шефско място в телевизия ?

Първо - да са взели кредит от 100 хиляди долара от банка и да отказват да го погасят.
Второ - да покажат среден пръст от телевизионния екран.

 

Георги Георгиев от „БОЕЦ“
Орешарски не можа да направи Пеевски шеф на ДАНС, но Борисов го направи шеф на БНТ!
"Да се развиват младите..."

 

Илиян Василев:·

Между отсъствието на българския турист на Слънчев бряг и отсъствието на българския зрител пред екрана на БНТ има пряка причинно следствена връзка. Мутризацията на българската политика. Купен СЕМ - три на два гласа, точно както при избора на БНР.
Пеевски и Борисов разцъкват помежду си постове и медийна власт.
Разликата е, че отсъствието на българина от Слънчев бряг ги удря по джоба, а отсъствието на българския зрител от БНТ /която според концепцията на Кошлуков трябва да загине - защото не трябва да привлича реклами и трябва да закрие най-добрите си предавания/ няма значение - защото бюджета плаща.
Арогантността им мина всякаква мислима и немислима граница.
И тъй като няма да чакам някой да ми организира - следващата седмица съм с протест пред БНТ. СЕМ девойките са вече купени. Няма смисъл.

 

Андрей Вълчев:  

Този избор позор ли е или норма!?

 

Светла Бъчварова:

Добре, де. Ние сме погнусени от новата калинка в радиото, от избирането на Кошлуков, от насилието и убийствата на дете, на старец, на баща, жена, майка, от клането по пътищата, от разгула на правоохранителите и в правораздаването, от пълзящия авторитаризъм, от смачканите противни медии, от отвратителния слугинаж и корист на депутатите, от наглите кражби, от корупцията, от некомпетентността навсякъде. И още, и още.
Но си седим на задниците и тракаме на клавишите гневни и ехидн...

 

Петър Кърджилов:

Избраха си Кошлуков долните твари от СЕМ. Предлагам да излезем на протест довечера!

 

Виктория Тинтерова:

Архитектката Х. е пълна с идеи, както матракът с мемори пяна. Така е и в министерски съвет, и в парламент, по кметства - глави, пълни с пяна.
Днес, например съобщиха новината, че почват да мият софийските улици.
А зам кмет на Велико Търново ще обръща нивото на прясно ремонтирана улица, че да не се наводняват магазини. Нивото ще обръща!
А Кошлуков станал официален директор на БНТ.
А Баце адва 2 млн за борба с комарите, ама няма на кой, че нямало препарат.... Или сега му измислят цената?
А по телевизорите даже пяна нямат в тиквите.
Ни мемори, ни никва.

 

Николай Белалов:  

Субсидията е само дребен щтрих от поредица стъпки за еднолична власт на капитала. Избраха Кошлуков за БНТ?!?

 

Петко Симеонов:

Поздравления на СЕМ за избора на Кошлуков! Успех, Емиле!.. Надявам се, че най-после черният козел на "Бразди" отново ще започне да намига.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 20537 |19.06.2019 Майки със смразяващи коментари за смъртта на малката Мими . 18| 19635 |20.03.2019 Биляна Петрова за Фрог: „Артекс“ първи са подали сигнал срещу нас . 13| 14183 |26.02.2019 Вижте лютите спорове между членовете на Висшия адвокатски съвет и адвокатите, които им искат оставката . 13| 12187 |31.08.2018 Т. Дончева за Своге: Търсят се дежурните виновни, за първи път се поставя въпроса за пътищата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads