Реклама / Ads
0| 6378 |23.07.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Вивиан Рединг спря ескорта си, за да се срещне с многодетните семейства

.
Зам.-председателят на ЕК Вивиан Рединг спря ескорта си, за да се срещне с многодетните семейства на НД „България си ти!“
 

„Браво! Нека децата на тези многодетни родители да стигнат до най-високите постове в държавата, да слушат родителите си и да се учат“, това пожела заместник-председателят на Европейската комисия г-жа Вивиан Рединг на среща с многодетните семейства, за които Национално движение „България си ти!“ се грижи повече от година. За изненада на всички присъстващи, комисарят спря ескорта си, за да се види извънредно с екипа на организацията. Това се случи малко след като напусна Централния военен клуб, в който по програма се проведе среща-граждански диалог с личности и неправителствени организации.  

Председателят на НД „България си ти!“ Димитър Куцаров представи присъстващите  многодетни семейства - Цановски от Малорад, на които Движението дари дом и г-жа Рединг лично изпрати видеопослание преди година, Палови от Гурково, Петрови от Ново Оряхово и Гошкини от Берковица.

„Това твои деца ли са?“, попита г-жа Рединг като видя българчетата. Тя обясни, че има 3 деца и знае колко много грижи са нужни за тях, а какво остава за 13. Заместник-председателят на ЕК не пропусна да отправи благопожелания към семействата, които пристигнаха в столицата, за да се запознаят с нея. Г-н Куцаров й подари малка пластика с надпис „България си ти!“, изработена от твореца и почетен член на Движението проф. Евгени Кузманов. Комисарят получи и благодарствена грамота за подкрепата си към  високохуманната гражданска кауза на организацията.

Родителите, надарени с много деца, изразиха радост от срещата и споделиха надеждите си. „Доволни сме от срещата, като не ни подкрепят в нашата държава, дано ни чуят в Европа. Дано нещо се подобри за майките като нас“, сподели Цанка Палова.
Г-жа Рединг е запозната с работата и задачите на НД „България си ти!“ и не за първи път ги подкрепи. Преди година във видеопосланието си, тя приветства Движението за работата му по европейската програма „Европа 2020“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6323 |22.07.2013 Протестиращи: Ще влезем в Гинес с 4 г. протести . 9| 7737 |19.07.2013 Владимир Буковски: Моите поздрави на Едвин Сугарев и на всички българи . 44| 19700 |17.07.2013 Какво чакаш? Мамка ти...* . 5| 6377 |16.07.2013 Отворено писмо срещу непрозрачния избор на шеф на ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads