Реклама / Ads
44| 84127 |09.07.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Знаменосец от Афганистан: За хвърленото знаме щях да ти прегризам гърлото!

.
Знаменосец е миротворъцът Георги Георгиев
Преживях Кербала, Дивания и Ашраф! Изпратих, бойни другари в последният им час с българският трибагреник на ковчега! Имах честа съм знаменосец на първият водосвет на българският флаг в бойна обстановка, на чужда земя ”Кандахар - Афганистан”. Да за мен си враг, ти копеле, което се подигра с флага ми, под който съм се клел да го защитавам и умра, ако се наложи за него.
 

Това пише знаменосецът от Ирак и Афганистан сержант Георги Иванов Георгиев заради действията на гарда от НСО заснети във виедото на Христо Иванов.


Светинята, която хвърли и потъпка на земята е тази, която майките, съпругите и децата получават и им остава единственото мило след като погребат син, съпруг и баща в студената земя!, пише още той.

 

От моите ръце, за да го вземеш трябва да ги счупиш. И дори тогава, повярвай ми ако беше го хвърлил така пред мен, гръкляна ти със зъбки щях да пригриза!, категоричен е сержант Иванов.


Вижте цялото писмо на сержант Георги Иванов Георгиев без редакция:

 

"Пиша тези редове с огромна болка и мъка! Казвам се Георги Иванов Георгиев, бивш военен съм, но само по документи, защото бивши в нашата професия няма!
По звание съм сержант.
Сержант с шест бойни мисии зад гърба си, всички до една мироналагащи - Ирак и Афганистан.
Преживях Кербала, Дивания и Ашраф! Изпратих, бойни другари в последният им час с българският трибагреник на ковчега! Имах честа съм знаменосец на първият водосвет на българският флаг в бойна обстановка, на чужда земя "Кандахар - Афганистан".
Информативно, последно водосвет е правен на чужда земя, по време на войните миналият век.
И понеже, вече два дни, нито един генерал, офицер от българската армия не посмя да изкаже мнение, не ме интересува по какви причини, ще го направя аз, обикновения сержант, когото не го е страх да се изправи срещу врага!
Да за мен си враг, ти копеле което се подигра с флага ми, под който съм се клел да го защитавам и умра, ако се наложи за него.
Ти копеле, знаеш ли какво е да се покрие ковчег на боен другар с когото ставате повече от братя когато сте на война!??
Светинята, която хвърли и постъпка на земята е тази, която майките, съпругите и децата получават и им остава единственото мило след като погребат син, съпруг и баща в студената земя!
Копеле, знаеш ли ти колко хора са умирали с вик „Ура!“, носещи гордо вдигнат трибагреник по време на битка.
Знаеш ли, че българската войска няма нито едно пленено знаме?!
Едва ли, безроднико!
Знаеш ли за атаката „На нож!“ Едва ли!
Ти копеле, си пропуснал този част по история.
Не ме интересуват политиците, които набута в морето, те са същите като теб, иначе нямаше да ти даде флага, а щеше да го брани.
От моите ръце, за да го вземеш трябва да ги счупиш.
И дори тогава, повярвай ми ако беше го хвърлил така пред мен, гръкляна ти със зъбки щях да пригриза!
Ти си срам за страната ми, срам са и генералите ни, мълчат от страх за пагона си, министъра даже не искам да го коментирам.
Да си войник в българската армия е чест. Поне така е било!
Да носиш българското знаме също е чест. То се носи от най-достойните!
Нашата земя е свята, знамето е светиня, а говедата като теб и безродниците като управляващитите заслужават най-суровото наказание!
За поругателите на знамето и Отечеството смърт!

Послепис:
Господа дебили, страхливци, пенкилери и абсурди в правителството, армията и НС, поругаването на българската светия е наказуемо със Закон!
Вие сте начелото на държавата, за да защитавате националните ни интереси, а не го правите.
И днес, подобно на кучета отново подвихте опашки!

Да припомня:
Чл. 15. (1) Националното знаме на Република България е национален символ, който изразява независимостта и суверенитета на българската държава."

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6996 |08.07.2020 Петър Бояджиев: Да стигнеш до парцала пик в слугуването си е голямо дъно . 9| 14642 |07.07.2020 Евгений Дайнов: Хоризонт, може ли след схватката около Доган сарай, да почвате с другаря Борисов? . 9| 9200 |07.07.2020 Некадърността на ГЕРБ руши - софийското метро като Венеция . 0| 6879 |08.07.2020 Адвокат Гунчева за джуджетата на българското правосъдие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads