Реклама / Ads
7| 5055 |10.09.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Звезди и граждани зад Кирил Добрев в подкрепа на пострадалите от наводнението

.
Звездите на българската музика Мариана Попова и Орлин Горанов превърнаха в истински празник за габровци благотворителния концерт, който се състоя вчера в града. Зала “Възраждане” се оказа тясна за всички симпатизанти, дошли да подкрепят благотворителната кауза на водача на листата на социалистите в Габрово Кирил Добрев и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция "БСП Лява България" в 7-ми МИР.
 
Събраните средства от концерта ще бъдат дарени чрез БЧК в помощ на пострадалите от наводненията. За да подкрепи Кирил Добрев и неговата благотворителна кауза в Габрово бе и президентът на ПЕС Сергей Станишев. Пред присъстващите в залата стотици хора Кирил Добрев подчерта, че да води тази листа е най-високата политическа чест и привилегия, която е получавал, както и, че тя е съставена от млади и необременени хора, които са се доказали като професионалисти. “Винаги съм разбирал политиката като екипна работа и затова първия ангажимент, който съм готов да поема пред вас, е да запазя този екип силен и работещ и след изборите”, категоричен бе Добрев и допълни, че за него тази кампания няма да бъде един месец, а ще продължи цял мандат.

“Вторият ангажимент, който поемам, е да успея да организирам всички габровски депутати, без значение на коя политическа сила са представители, и да защитаваме жизненоважните за района проекти като тунела под Шипка, язовир “Нейковци”, язовир “Мокра бяла” и други. Водачът на листата на социалистите допълни още, че Габрово е изпратил свой представител в Европа -евродепутата Томислав Дончев, но е крайно време и Европа да чуе за Габрово. Затова Добрев ще работи за превръщането на Габрово в европейски младежки център, като през 2015 г. градът ще кандидатства за домакинство на Международния младежки летен лагер на ЕКОСИ.
“Обръщам се към поколението на моите родители – подкрепете ни, защото БСП е партията, направила най-много за доходите на българските пенсионери. Обръщам се към активното поколение, поколението на моите връстници – гласувайте за БСП, защото това е партията, която е осигурила най-висок икономически растеж и най-ниска безработица. Обръщам се към онези, които ще гласуват за първи път, към поколението на моя син – гласувайте за БСП, защото сърцето винаги бие от ляво!

Президентът на ПЕС Сергей Станишев заяви своята категорична подкрепа за Кирил Добрев и листата на социалистите в област Габрово. “Искаме силна и справедлива държава. БСП е със самочувствие на тези избори и искаме цяла България да види, че нашата кауза е справедливостта и солидарността – доброто на България”. Президентът на ПЕС се обърна към стотиците зрители в залата с молбата всеки един от тях да разговаря с хората, да им разкаже за каузата на левицата, защото БСП е градивната сила в България.

Певицата Мариана Попова също подкрепи Кирил Добрев и сподели откровено пред публиката, че не пее за политици, а само за приятели.
Кампанията за набиране на средства в подкрепа на пострадалите от наводненията продължава тази вечер в читалище “Развитие” Дряново.
Преди концерта Кирил Добрев и останалите кандидати за народни представители от листата на Коалиция “БСП лява България”, заедно с лидера на ПЕС Сергей Станишев, положиха цветя пред костницата в Габрово и отбелязаха 70-та годишнина от антифашистката победа на 9 септември.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 8497 |28.08.2014 Граждани до Фандъкова: Махнете незаконната комунистическа скулптура пред НДК . 3| 6509 |14.03.2014 Граждани се оплакват от още един луд от Лясковец . 0| 6043 |12.12.2013 4 часа енергийният омбудсман на ЧЕЗ приемаше предложения на граждани . 2| 5748 |25.08.2013 Граждани предлагат санкции за фирканите шофьори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads