Реклама / Ads
22| 7544 |04.07.2009 ЪNDERGROUND

Астрологът Силва: Изборите докараха бури и валежи

.
Силва Дончева
Валежите и бурите над София по време на горещниците са свързани с предстоящите избори за парламент. Гръмотевици и порои се сипят над Витоша и района за да отмият черната и мръсна енергия, която излъчваме. На Петровден никога не е било толкова хладно и облачно. Защо е така, отговарят звездите
 

На всички хора днес е известно, че когато през лятото идва циклон и налягането пада идват дъжд и буря, а когато над съответната област се разположи антициклон е топло и ясно. Напоследък обаче синоптиците са напълно объркани. И въпреки че отчаяно се опитват да ни убедят, че захлаждането, бурите и дъждовете ще спрат през поредните три дена, това просто не се случва и добрите прогнози остават пак за следващите три дни.

Никой обаче не се досеща, че за лошото време има и една друга причина и тя е много прозаична – предстоящите избори за парламент. Звучи странно, да не кажем налудничаво, но на практика е доста логично. Лошото време започна да се натрапва странно и да не може да бъде обяснено от синоптиците точно след 7 юни. Оттогава нито ден не сме видели без валеж и гръмотевици в София.

А символите са ясни. Небето не е доволно, гръмотевиците се сипят страшно над Витоша, Бистрица и Симеоново, след което се изливат поройни дъждове сякаш, за да отмият нещо черно и мръсно. На следващия ден ситуацията се повтаря пак. И има защо.

В най-новата история на България никога не са се провеждала по–настървена, по-нелоялна и по-нечестна предизборна кампания: гласовете се продават и купуват, прехвърлят и преотстъпват, някои дори се задължават да гласуват, лъжe се и се мами по всички възможни начини, сключват се на държавно ниво задкулисни и предателски уговорки. И как по друг начин бихме могли да наречем политиката на Външно министерство по разкриването на секции извън страната. Броят на разкритите секции в САЩ е по-малък от броя на самите щати. И никой не си мърда пръста, освен за най-необходимото. А в закона кратко е записано, че избирателни секции могат да се разкриват по собствено усмотрение на посланиците и консулите в съответните места. А те или са страшно мързеливи, безхаберни и безотговорни или си имат други вътрешни уговорки.
Всеизвестен факт в мистичните науки е, че има пряка връзка между природните явления и човешкото съзнание. В този смисъл цялата природа около нас ни говори, всичко е в символи и взаимно-свързани събития. Просто трябва да ги видиш.

Има си и доказателства. Интересен факт, например в развитието на Земята е, че ледниковите периоди започват приблизително преди около 1 милион години, точно тогава когато човешкото съзнание започва да променя околната среда. А то, както е известно не е от най-топлите и милосърдните. Агресията, противопоставянето, жаждата за доминиране и комбинативността с цел изгода са студени и отблъскващи чувства по своята природа. Естествено е и планетата да отговори със същото. Интересен факт, като се има пред вид горещия климат, в който са съществували „кръвожадните динозаври”.
Но факт е, откакто човек е започнал да мисли по-активно и по-себично върху Земята е станало доста по-студено и некомфортно. Всъщност последния ледников период е приключил преди около 12-13.000 години, ознаменувайки началото на земеделската революция.

Каин е убил Авел  (земеделецът е убил скотовъда) и нещата са продължили в този ред на братоубийствени отношения.
Че климатичните промени са свързани с човешкото мислене, характер и действия може да се потвърди най-ясно чрез астрологията. Ако зодиакалните съзвездия оказват влияние върху способностите на хората, то тези влияния са още по-забележими, когато става въпрос за климата. Знае се, че последните 6 съзвездия от Зодиака са студени, дъждовни и мъгляви – Риби, Водолей, Козирог, Стрелец, Скорпион, Везни. Затова пък първите 6 са слънчеви и топли – Дева, Лъв, Рак, Близнаци, Телец и Овен.

А именно последните шест са преминавали през датата на пролетното равноденствие – 21 март, 12.000 години преди Христа. Тогава хората са живели съответно в епоха на Дева – земеделската революция – рязко затопляне на климата. Епоха на Лъв – нарастване броя на населението поради уседналия начин на живот – увеличаване на температурите. Епоха на Рак – първите известни по-големи селища от градски тип в долината на Плодородния полумесец, Близкия изток – влажно и горещо – Сахара е плодородна равнина. Епоха на Близнаци – първите професионални търговци, тържища и опитомяването на коня – топъл климат с известно засушаване, агресивна човешка дейност по изсичането на дървета и избиването на животни. Епоха на Телец – откриването на ралото и впрягането на биковете в обработката на земята – медно-бронзова епоха – много топло, силно засушаване в Сахара. Епоха на Овен – откриването на желязото, изработката на меча, масови войни, епоха на герои, на Александър Велики, но и на Римската империя, чийто покровител е Марс и червения цвят – горещо и сухо.

И изненада идва новото хилядолетие – 228г. от Христа – през пролетната равноденствена точка влиза влиянието на съзвездие Риби. Появява се внезапно застудяване на климата. Между другото къде сте видели римски сенатор облечен в друго освен тога и сандали? Нима сега в Рим можеш да ходиш така и през зимата. На практика гладът вследствие на това застудяване слага край на Римската империя, предизвиквайки Великото преселение на народите – 2-4 век от Христа и оформянето на Християнския свят. Изключително интересно като се има пред вид, че точно тогава на небето се сменят съзвездията и горещият знак на Овен се сменя от студените, дъждовни и влажни Риби. А и това странно защо се оказва и знакът на Спасителят. Каква случайност, ще кажат някои църковни дейци. И на всичко отгоре оттогава си е все студено през зимата. Излишно е да споменаваме огромната промяна в съзнанието.

Между другото така е станало и 26.00 години преди Христа. Това е голям цикъл, който се дели на 12 и оформя съответните влияния от 12 съзвездия, които ни влияят от по 2160 години. 26.000 години преди Христа климатът рязко застудява и започва последната ледникова епоха, която свършва, както отбелязахме по-горе в епоха на Дева – земеделската революция. И тогава студените Риби сменят рязко по-топлия Овен. Сега обаче през новия 26.000 цикъл, започнал с служението на Христос, периодът като цяло е по-топъл. В тази връзка и затоплянето на климата ще продължи и през епохата на Водолей, която започна през 1914г. Водолей макар и от по-студените съзвездия е доста по-топъл от Риби. Интересно какво ще кажат на това скептиците, защото именно от около век се забелязват нови климатични промени. И те пак съвпадат с астрономическите влияния на Зодиака.

От тази гледна точка, когато природата се променя и ни изненадва с непредвидимо време, не е лошо да се запитаме в по-дребен план, защо това лято вали толкова много и то по време на горещниците и защо гръмотевиците раздират мощно небето над София всеки ден. И не е ли време да почистим умовете си и да преосмислим действията си, за да не трябва природата да мие толкова често жълтите плочки пред Народното събрание и назидателно да гърми отгоре. Защото и нейното търпение си има граници.

А затова защо на практика БСП и Доган управляват в периода на прехода и какво общо има това с епохата на Водолей четете в следващото откровение на астролог Силва.

Гласувай на адрес https://www.buzzdash.bg/#
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 18858 |30.06.2009 Потрес: Масларова шантажира с рак на гърдата . 5| 18486 |29.06.2009 Скандал – Босия стана Неврокопски митрополит . 2| 6144 |27.06.2009 ГРОТЕСКИ или автентични щрихи от балканското реалити . 16| 15713 |19.06.2009 Скандал: Шефка гушва милион от БНТ като частник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads