Реклама / Ads
8| 13531 |13.12.2013 ЪNDERGROUND

Бащата на убития Васил пред Фрог: Родителите на Илиян продават имоти да му помагат

.
Източник: Булфото
Няма ни вест, ни кост от обвинения в убийството на Кирил Въжаров и Васил Александров – Илиян Тодоров пред дискотека „Соло”, за това той вече се издирва от Интерпол. „Имам предчувствие, че Илиян се намира в България”, коментира пред Фрог нюз бащата на умъртвения Васил – Наско Александров.
 

 

Родителят разказа, че бащата на Илиян - Венцислав Тодоров продава имоти, за да подпомага сина си. Досега е изтъргувал апартаменти в района на затвора, в квартал „Красна поляна”. „Чух, че и в Пловдив е продал имоти”, допълва Александров.

 

Той разказа още, че като чичо на дясната ръка на Златко Баретата – Тони Мамата  му е потърсил сметка дали наистина е заплашвал Илиян в затвора, както твърдят неговите родители. „Чичо, в затвора съм виждал Илиян само 2 пъти. На лавката го видях и му направих път да мине. За какви заплахи става дума?!”, предава думите на племенника си Александров. (Бел. р.Тони Мамата е племенник на съпругата на Александров. Той е отгледан от тях, тъй като малък е останал сирак)

 

Според Наско Александров убиецът на сина му е само Илиян. „Всичко си има предистория. Има записано на дискета как той заедно с Марио Заека убиват кучета и после ги разфасоват”, разсъждава Александров за агресията на перничанина и продължава: „На тениската му е кръвта на сина ми. Камерата е заснела неговото лице. Освен това ако е невинен, защо го казва чак сега. Ако невинен, можеше да стане защитен свидетел”, смята бащата на Васил.  

 

По думите му родителите на Илиян са предлагали подкуп от 10 000 лева на съдия, за да го изкара психически нездрав. На делото на първа инстанция магистратът разказал за рушвета, но председателката на съдебния състав Румяна Ченалова не го взела под внимание. „Синът ми се възмути и затръшна вратата на залата. Затова отнесе глоба от 500 лева”, спомни си Александров.

 

„Докато е бил в следствието на „Г.М. Димитров”, майка му всеки ден идвала да го вижда. Всички били загрижени за неговия комфорт. Лично Татяна Дончева се е застъпвала за него”, допълва бащата на Васил.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 16310 |11.12.2013 Убиецът Илиян Тодоров изчезна, видели баща му с пушка . 5| 11854 |08.12.2013 Всяка шеста кола задигната от Хастара . 5| 10768 |06.12.2013 Макиавели боцна балона "Кинкалерия" . 50| 13520 |05.12.2013 50 г от присъединяването ни към СССР. До главния прокурор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads