Реклама / Ads
0| 7006 |19.05.2009 ЪNDERGROUND

Читателите ни пишат за изнудване и безобразия

.
 
Борислав Борисов: Областният управтел на Видин – Кръстьо Спасов, индиректно ме изнудва!

Авторът на този материал – Борислав Борисов (главен редактор на интернет-сайта „44 ПАРАЛЕЛ” и управител на неговата фирма-издател - „44 ПАРАЛЕЛ” ООД), обявявам публично, че областният управител на област Видин – инж. Кръстьо Спасов, префидно и чрез доверени нему лица непрекъснато индиректно ме изнудва в продължение на няколко месеци. Как и чрез какви средства, подробно му изложих днес в адресирано лично до него официално писмо тази сутрин – 16 май 2009 година. Съдържанието на което ще го спестя за момента, за да му дам на него – на областния управител на област Видин, възможност да го оповести чрез присъдружния му екип в автентичен текст и в пълния му вариант.

Последвалите днешни реакции към напълно добронамерения ми епистоларен жест към г-н Кръстьо Спасов бяха (общо взето) две: хакерска атака към „44 ПАРАЛЕЛ” (към която областният управител на Видин няма нищо общо) и необяснимото (поне за мен) активизиране в кампанията на областния управител срещу мен на мой личен приятел, който от днес вече е извън кръга на малкото ми останали в момента приятели.

Искрено се надявам, че измисленият от някого и ескалирал през последните дни конфликт между Кръстьо Спасов и мен е плод на някакво недоразумение. И че този измислен (и на практика несъществуващ) конфликт ще приключи с настоящата публикация.

44paralel.com


Уважаеми редактори от Фрог нюз,

Преди дни хиляди велосипедисти излязоха на шествие на бул. Цариградско шосе и вдигнаха високо велосипедите си в знак на протест срещу липсата на велосипедни алеи в София. Подобни мероприятия бяха обявени вчера и в цялата страна. Не мога да проумея защо нито едно електронно издание не отразява това събитие, което е с повече от обществена значимост. Пиша на Вас, защото Фрог е предпочитания ми новинарски сайт. Тъй като новините и без това не са много в събота и неделя пропускането на такива е излишен лукс /бил съм дълго време фоторепортер и знам какво е да търсиш "нещо" в почивните дни/. Темата за липсата на пространство за велосипедистите е болезнена и по друга причина, която е поместена във вело-форум и ще цитирам:


Ето и резултатът от проверката - за 2006 са утрепани на пътя 37 души, а само "леко блъснати" 402, като некой и друг е гушнал допълнително букета от усложнеията от тази "малка" аварийка, но за 2007г са убити вече 45 души (което е май ръст от почти 30-тина %) и пребити 409 (тука ръстът е скромен едва 1 %, разбира се ако не съм в грешка)
За 2008 годна резултатите ще са готови накъм средата на тази година, но който не вярва на горното да пита брат ми Лъжльо - той ще потвърди, или т. нар. НСИ (нац. статистически институт)

Zdraveite, mili redaktori

Pisha vi s molba da poblikuvate saobshtenie s koeto da informirate ob6testvenosta otnosno moeto u4astie v mejdunaroden konkurs za reklama. Az sam edinstvenia Bulgarin sred 4000 u4astnici, koito sa ot nai dobrite vizualni dizaineri v sveta .

Mnogo vi molia , ako imate vazmojnost pomognete mi da spe4elia tozi konkurs. Imam realnata vazmojnost tova da stane s va6a pomo6t, a sa6to i na vsi4ki bulgari. Neka pokajem na sveta na6ata solidarnost i talant.
Blagodaria vi.

Michail Jarovoj - Hudojnik i Dizainer


Господин Стефанов,
погледнете моля Ви как се строи на самата плажна ивица, т. е. на самия пясък в гр.Обзор. Поне погледнете снимките.
Благодоря ВИ!!!!


Послеслов: Текстовете на нашите читатели пускаме без редакторска намеса. Те са автентични и ни съобщават факти от реалния живот, а не от кинолентата, която въртят в момента политиците в предизборната кампания. Сами се убеждавате, че става дума за две различни Българии.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5625 |15.05.2009 Около европейската бариера . 1| 6010 |07.05.2009 Малко хубаво не е на хубаво . 4| 17971 |05.05.2009 Гоце – най-съвършеният израз на духа . 1| 5400 |01.05.2009 Хепиенд по московски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads