Реклама / Ads
52| 25295 |02.12.2010 ЪNDERGROUND

Фаталната Цеци живее с Любчо Добрия

.
Цеци Красимирова
Дъщеря й Джудит ги натиска да се женят.
 

Името на Цеци Красимирова отдавна се е превърнало в марка, а рядката й поява на светски места подсилва митологията за нея. Перфектната й фигура, очите с поглед на хъски и потайният й личен живот са идеалната комбинация, която привлича интереса на мутри и мъжаги.

„ЗА” И „ПРОТИВ” – СЛУХОВЕТЕ ЗА ЦЕЦИ

- Злобари оспорваха малкото й име и непрекъснато я наричаха Цецка, Ценка, Цветанка и как ли още не. Оказа се, че официалното й кръщелно име си е Цеца. „И”-то прибавили за по-артистично нейните пиари. Преди половин година, медии и обикновени интриганти пак се заловиха за името на Цеци. Този път за фамилното. Защо през 2003-та година, малко преди разстрела на Константин Димитров - Самоковеца, Цеци се била прекръстила на Димитрова, т.е. с „неговата” фамилия. Нейното обяснение е следното:
Всички в околността на село Зверино и Мездра познават фамилията на семейството й като Димитрови. В Мездренския районен съд дори идват свидетели, които твърдят, че промяната на името й е израз на нейното лично желание да продължи семейната традиция. Безспорната истина е, че Цеци и Косьо никога не са имали брак. Негова законна съпруга и наследница е скандално известната му вдовица - Ангелинка.
- Обвиняваха Цеци, че е развалила брака на Косьо Самоковеца, и то точно в момент, когато съпругата му Ангелинка най-сетне е успяла да забременее. Обяснението:
Нейни близки опровергаха този слух. Според тях, Косьо постъпил напълно морално със съпругата си, защото знаел колко е важно за нея да забременее, като дори я подпомогнал да направи това по метода ин витро. В същото време Самоковеца, никога не е крил от жена си връзката си с Цеци и общите им планове за бъдещето. Всъщност, той най- коректно е искал да подсигури Ангелинка като майка на своето дете.
- Говори се, че килърът на Косьо – Ервин Вреекер е трябвало да убие и Цеци, понеже тя е знаела за явките и контрагентите на „картофопроизводителя”, а също така се познавала „отблизо” и с доста от култовите имена на ъндърграунда у нас. Става дума за имена като Илия Павлов, покойния шеф на „Тексим” – Георги Найденов, кума на Жоро Илиев - Румен Маринов-Нарциса и др. Бащата на дъщеря й също е бивш сикаджия. Зет й – Генчо Романски-Радо пък бе арестуван това лято по подозрение за участие в наркобандата на Златко Баретата. Отговорът: Самата Цеци не счита, че е била обект на мократа поръчка за Косьо Самоковеца. Фактът, че я засяга рикоширал куршум, според нея е пълна случайност. Тя и досега се натъжава от въпроси за Самоковеца и признава, че повече от 5 години е страдала за него и не е могла да го замени с друг мъж в живота си. Междувременно й бяха направени няколко тежки операции, първата от които бе животоспасяваща – куршумът бе заседнал само на 2 мм от сънната артерия и животът й висеше на косъм. И до днес малък, почти незабележим белег в междувеждието й напомня за преживяното премеждие, но Цеци не иска да го премахне чрез пластика – дори го счита за кадем.
- Наскоро се появи публикация, в която бижутерът Станимир Горчев твърди, че Цеци притежава бижута на стойност от 100 000 евро и че е получила част от тях като наследство от Самоковеца. Твърди се още, че малко преди разстрела двамата били в скъп бижутериен магазин на площада „Ван дам”. „Истината е, че изобщо не сме влизали в магазина. Подобно твърдение е лъжа.”, твърди Цеци. Възможно е да притежава бижута под формата на инвестиция, но видимата страна е, че тя изобщо не е любител на украшенията от този тип. Обича да носи дребни сребърни дрънкулки на врата си, оскъдни са и бижутата, които слага на светски партита. Винаги е предпочитала семплите шалове около врата.
- Връзката й с Гонзо накара хората да зашушукат, че специалитетът й е да развежда женени мъже. Клюката се разгоря и дори уж ги„скара”, заради това, че Цеци настоявала да забременее от него, а той отказал. Ето и нейната истина: ,
Според Цеци, Гонзо държи на две неща – на семейството си и на „Левски”. Споделя, че „ерата Гонзо” била приключила много отдавна и в момента двамата били по-скоро като „братче и сестриче”. Понастояще, Цеци продължава да нарича Гонзо „душичка” и счита, че нищо и никой не може да ги раздели като приятели.
- Спретнаха й клюка, че е поредната тръпка на Христо Сираков.
Цеци посрещна това със смях, защото двамата изобщо не се познават, а и „Ицо стоте манекенки” далеч не бил неин тип мъж. От година и половина манекенката е в здрава и сериозна връзка с младия бизнесмен Любомир Йомов.
- Мнозина мислят Цеци за разглезена и богата фукла.
Тя самата откровено признава, че с нетърпение е чакала да навърши 18, за да я освободят от селския труд в село Зверино, където и до днес живее възрастната фамилия Димитрови – баба й и дядо й Димитър. Още от дете Цеци се научила да копае царевица, да прави вино, та дори и да...коли прасе! „Заплашвах нашите, че като стана на 18, няма да ме видят повече на село!”, смее се днес тя, но признава, че най-щастливите мигове в живота й са, когато цялото й семейство е заедно по празници. Любимец й е нейният дядо, от когото всички имат респект. Макар и пораснали, и до днес всички в семейството се страхуват да запалят цигара пред него.
- От по-интимните слухове за Цеци е този, че преди няколко години моделката си била направила операция за стесняване на вагината. За целта тя използвала болницата, в която за втори път роди сестра й Даниела. Нейното обяснение:
Цеци признава, че си е правила операция, но далеч не такава, каквато твърди слухът. Операцията на която се е подложила, била за премахване на дисконфорта от разкъсванията, които получила при раждането на дъщеря си Джудит.
- Когато стана водеща в предаването на Мария Бонева „Високи токчета”, злобари побързаха да направят сплетни между тях по форумите. Красимирова беше обвинена в какво ли не. Ето и истината:
Тогава Цеци запази спокойствие и каза, че уважава Мария заради силата й да преодолее стреса от заливането с киселина, и затова, че е продължила да работи с хъс и да бъде себеотрицателна майка.

МАЛКО ПОЗНАТАТА – НЕИЗВЕСТНИ ФАКТИ ЗА ЦЕЦИ


- майка й също е печелила приз за красота на конкурс в Мездра. Скулите си наследила от дядо си – не му се виждали очите от скули, толкова характерни били те. Самата тя била с пухкави бузки като дете, сегашният й лицев овал се оформил през юношеството й.
- отива на абитуриентския си бал бременна с дъщеря си Джудит. С бащата на дъщеря си и до днес са добри приятели.
- отскоро се е запалила по риболова и дори е уловила 12-килограмов сом в река Искър
- от 2006 година е евангелистка, като всяка неделя ходи на църква, а преди година е приела водно кръщение от пастора си Румен. Същата църква в „Подуене” посещават другата „куршумена” дама - Ваня Червенкова, шефката на „Магама” и около 300 други ВИП дами и успешни бизнесмени.
- редовно ходи на народни танци в едно читалище и се среща с приятелите си от детинство, а тази година като аматьор спечели среброто на Осмия национален турнир по плажен тенис в Банско и внесе смут сред участничките.
- новата й любима дестинация не е Париж, а Китай. Своята 30-та годишнината /на 21 януари т.г/ тя отпразнува обаче в Лондон. По принцип обича да празнува в чужбина, или със семейството си някъде в провинцията. Този месец подари рожден ден на дъщеря си във Виена, а миналата година – Великденска ваканция в Лондон. Двамата с нейния любим Любчо, пък са изкарали последната Нова година в Бангкок, Тайланд.
- редовно ходи на гроба на Косьо в Самоков, а година след смъртта му за пръв път се осмелява да отиде на мястото на разстрела на площад „Ван дам” в Амстердам. Прави го съвсем сама. Вали дъжд, а тя запалва цигара...”Горчеше!..”, споделя с болка Цеци.
- мечтае за собствена школа за физически упражнения, здраве и добри маниери. Вече издаде собствен диск с упражнения за здраве, тиражът на който бе пакетиран луксозно в Китай.
- сегашният й дом е в абсолютния столичен център, а всичко в него е в черно и бяло, какъвто всъщност е и животът й

ИЗВЕСТНОТО НАСТОЯЩЕ

От година и половина Цеци живее на семейни начала с 6-години по-младия от нея строителен бизнесмен – 24-годишния ерген Любомир Йомов. Заради характера му, нейните приятелки са го кръстили Любчо Добрия. С него се запознали отдавна, но любовта пламнала изненадващо едва наскоро. Момчето работи в семейна фирма със седалище в „Люлин” и наскоро построи дом за Цеци, където най-вероятно в бъдеще двамата ще заживеят като щастлива брачна двойка. Всъщност, като „великолепната шесторка”, защото като „зестра” към Цеци вървят дъщеря й Джудит, която обожавала Любо, двата котарака Кокс и Исак, и един дребен, но креслив пинчер. Семейството на Любо също е голямо. Той има двама по-големи братя, вече женени, с деца. Цеци е добре приета от всички в рода му, като дори бе поканена на 60-годишнината на бащата на Любо, отпразнувана тържествено в тесен семеен кръг.

БЕЛЕЗИТЕ МИ СА ЧАСТ ОТ МЕН. МЕЧТАЯ ДА ИМАМ ЛИЧЕН ЖИВОТ

- Смяташ ли, че когато разстреляха Косьо, са искали да убият и теб, понеже си знаела много...
- Ееех, колко информация си мислят всички, че имам!..Това е несериозно. Никога не са ме интересували неговите работи, а самия човек - Косьо.
- Богата ли си?
- Богата съм, да. Имам прекрасно семейство и невероятни приятели. За мен това е безценно.
- Оше седи белегът ти между очите...
- Всички белези, които имам, са част от мен. Имам и един любим. Като малка паднах от една катерушка и ми остана белег на бедрото. Нося си го – припомня ми за прекрасното детство.
- Разкажи повече за връзката си с Любчо Добрия?
- Питай приятелките ми за него – те го кръстиха така. /смях – б.а./ Наистина всички ми завиждат благородно, че го имам до себе си. Но не ме питай повече – мечтая да имам личен живот.
- Ти го придружи в Германия тази година, на операция на сухожилие...
- Да, бях плътно до момчето си там.
- Напоследък пътуваш много на Изток...
- Влече ме далечна Азия, да. В Китай, напр. дори и да не си китаец, си абсолютно анонимен – това ми харесва. Харесва ми, че една огромна държава е успяла да съхрани духа, независимо от растежа на индустриите. Харесва ми, че ценят семейството като нещо свято. Дори да няма много храна на масата, всички сядат да се хранят заедно. Харесвам моралните ценности на Изтока. Но пътувам много и из България. Мисля да обиколя Родопите за няколко дни.
- Цеци, каква майка си?
- С Джудит нямаме теми табу. Говорим за всичко открито и честно. Котараците ни – Кокс и Исак, който есин на Кокс, са наше копие по характери. Те всъщност са единствените членове от нашето семейство, които имат личен живот. /смях – б.а./
- Напоследък се говори, че и сестра ти Даниела била „фатална” като теб...
- За мен сестра ми е моята най-голяма опора и невероятната леля на Джудит. Двамата с Радо имат прекрасен брак и две прекрасни деца.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 16766 |30.11.2010 Таки излезе на светло в Гърция . 134| 9317 |26.11.2010 Троянският игумен: Няма да подам оставка! Ищецът: Срам! . 8| 14045 |24.11.2010 Разследват скандална адвокатка за имотни измами . 69| 12969 |18.11.2010 Несебър претендент за “Град на идиотите”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads