Реклама / Ads
50| 11724 |21.01.2016 ЪNDERGROUND

Фрог научи: Шефът на „Агресия“ убит от 7 метра; появява се бивш зет

.
Александър Антов
Шефът на модна къща „Агресия“ е убит от упор от 7 метра разстояние . Това разкриха пред Фрог нюз разследващи.
 

За смъртта на  собственик на модна къща „Агресия“ – Александър Антов се писа твърде много, но се изнесоха безкрайно малко факти. Покойният е човек с твърди навици. Рядко се отклонява от тях. Всяка вечер се прибира почти по едно и също време и  разхожда кучето. Във фаталната за него нощ ма 8 – ми януари, Антов излиза да разходи кучето си в Бистрица. Има уговорка да се види с приятели след 21:00 в заведени, което се намира в друг близък квартал, в полите на Витоша.

 

Дъщерята на Александър Антов – Мая първа разбира, че нещо се е случило. Кучето се връща само. Цялото е в кръв. По животното обаче няма рани. Това определено плаши жената. Тя има повод за тревога още седмица по-рано. Тогава бившият й съпруг Стефан Асенов и баща й се карат зверски. Кой е Стефан Асенов?

 

Мъжът към днешна дата, според запознати, напоследък се занимавал със събирането на кредити.  Твърди се, че мъжът боравел отлично с огнестрелно оръжие. Дори е в ръководството на клуб по стрелба. Търканията между Мая и Стефан продължават дълго. Разделите и събиранията завършват с развод.

 

Когато кучето се върнало само у дома Мая звъннала веднага на приятелите, с които баща й имал уговорка да се види. Те пристигнали и започнали да го търсят заедно. Така след известно време го намерили. След което звъннали на 112. Когато екип на СДВР пристига на място теренът е изпотъпкан, а започва да вали и сняг.

Антов е убит с оръжие калибър 9 х 18. Разследващите предполагат, че престъплението е извършено с Макаров. Първото, което прави впечатление на служителите е, че Антов не е убит от упор. По тялото му липсва барутен нагар.

 

По – късно разследващите установяват, че той е разстрелян от 5 –  7 метра. С два изстрела в главата. Подобно поведение определено на е на човек, който действа под афект. Изпълнението на разстрела е от хладнокръвен  човек. Любопитното е, че  бившият зет отказва да се подложи на детектор на лъжата, което засилва съмненията по негов адрес.

 

Факт е, че много имоти преминават от ръцете на Антов в ръцете на  бившия му зет. Отделно бизнесменът е продал фиктивно фабриката, магазини, земя и складове на врачански ром бушон, като и четири от фирмите си . Сегашният собственик е безработен ром притежаващ още 19 дружества.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 11975 |18.01.2016 Д-р Петров за Фрог: С фалшиви документи и рекет се доставят ваксини . 23| 10528 |14.01.2016 Магистрат пред Фрог: Правят ни на маймуни, като ОПГ сме . 6| 17583 |13.01.2016 Само във Фрог: Загина жената, уличена, че поръчала убийството на мъжа си-полицай . 5| 9668 |12.01.2016 Само във Фрог: Пешо Софиянчето гепило колата на турските шпиони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads