Реклама / Ads
0| 8403 |04.02.2017 ЪNDERGROUND

ФРОГОКО: Задържаха ортак на Хамстера за грабежи, заподозрян е и за убийства

.
Един от най-големите ортаци на Антон Петров-Хамстера беше задържан при спецакция на столичните ченгета, научи Фрог нюз. Става въпрос за прочутия в цяла България крадец Иван Цанков – Турчина. Заедно с него на топло са натикани трима от бандата му. Според полицията, Турчина за по-малко от година е направил най-много от аверите си кражби и грабежи в цялата страна. Отличава се с изключителна бруталност, тъй като при нападенията вади пистолет, връзва хората и ги измъчва.
 

Иван и помощниците му са задържани в петък по обяд в Студентски град, малко след като извършват 2 кражби и един грабеж. При двете кражби отмъкват съдържанието от каса в офис, а при другата директно товарят касата. Не се задоволяват с това и влизат в трети офис, където обаче са забелязани. Заплашват човека, който ги е видял с физическа саморазправа, и най-нагло отмъкват касата. Четиримата престъпници решават да се разделят. Единият се качва в краден автомобил и се насочва към гараж, в който крият всички инструменти за касоразбиване. Любопитното е, че именно тази крадена кола е работната, с която бандитите обикалят страната и извършват набезите си. Другите трима членове на бандата се качват в редовна кола и офейкват от местопрестъплението. Малко след това са заловени.

 

Иван Турчина е бил в близкото обкръжение на Антон Петров-Хамстера. Започва с автокражби, след което се специализира и в друг вид кражби и грабежи. Има подозрение, че стои зад няколко убийства. Полицията разполага с данни, че няколко пъти е стрелял по охранители, а хората са се отървавали на косъм от смъртта. Действа винаги по предварителна информация като атакува офиси, домове на лихвари, бизнесмени и мощни фирми.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3884 |03.02.2017 Задържаха 54 кг хероин на Дунав мост . 1| 5579 |03.02.2017 ФРОГОКО: КЕВР се "продаде" на ”Софийска вода” и ни върна в 1999 г. . 5| 5462 |02.02.2017 ФРОГОКО: ВАС се извъртя за пръстовите отпечатъци под натиска на Москов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads