Петък, 22 Март 2019, 10:37
Реклама / Ads
Frognews
22| 18197 |11.06.2012

Гадост: Следят ни в спалнята и банята!

.
Тя ти изневерява? Хвани я!
Тотално подслушване се вихри в държавата. Всеки може да стане жертва или да поръча записи от разговори на политици, бизнес партньори, любовници. Можеш да платиш за запис дори на президента, премиера, патриарха или някой висш съдия. Опасно е, но е възможно и се предлага срещу добри пари.
Услугата се предлага от т.нар. „специализирани звена”, научи Фрог нюз. Има си ценоразпис и няколко условия. Записани разговори на първите хора в държавата и известни босове в сенчестия бизнес се показват като реклама за възможностите на използвания софтуер.

Как работи схемата.

Клиентът подава избран от него „номер за проверка”. След седмица получава разпечатка за всички разговори плюс звуков файл с входящите и изходящи разговори на „обекта”. Информацията се предава на флашка. След като клиентът се е убедил в качеството на услугата, се преминава към договорка и уточняване на цената. Тя е около 1000 лева за 7 дни, без значение за кой мобилен оператор става въпрос. Задължително условие е да се поръчат поне 5 номера седмично. Минимумът е сделка за 5000 лева. В случаите когато става дума за подслушване на публична личност, известен политик или бизнесмен, цена за номер скача до 5-6 хиляди лева.

Популярна напоследък била пакетна оферта за 10 номера с бонус - разпечатка с всички входящи и изходящи sms-и от поръчаните телефони.

За по-голяма сигурност придобитата информация се изпраща на клиента по електронен път или се достава чрез куриер на флашка от несъществуващ подател. Елетронните адреси също се променят непрекъснато. Преките контакти са сведени до минимум. По същата причина сметките за превеждане на хонорарите обикновено са в чужбина.

Запознати с новия бизнес твърдят, че в момента на територията на София работят поне 6-7 специализирани групи, които са в люта конкуренция за клиенти.  Първите подхванали този нов „бизнес” били стартирали бизнеса преди близо година и половина.

Участниците в екипите по подслушване били две основни групи – „техничари” и „оперативни”. В първата група участвали млади хора с добра техническа подготовка и образование. Част от тях са студенти или работят в големи фирми.

„Оперативните” са обикновено лица с връзки в бизнес среди или бивши служители от службите.

Работещите на територията на страната частни екипи за подслушване използвали различна методика и технология за добиване на интересуващата ги информация.  Спецове смятат, че част от „техничарите” се сдобиват със записи чрез отделите и сървърите на МВР във всеки един от трите национални мобилни оператори. Не е тайна, че хора на МВР имат постоянен достъп до информацията и техниката на родните мобилни компании.

Вторият метод е чисто и просто използване на хакери, които влизали в софтуера на мобилните оператори и „точели” нужната им информация. Говори се, че подобна програма била разработена от вътрешен човек в голяма мобилна компания. Друга пък била изнесена от служител на компания имаща участие в разработката на супер модерен софтуер, използван в друга телекомуникационна фирма.

Третия метод бил най-рисков, но и най-удобен. Става дума за износ на готов софтуер и вече „готови данни” с направени записи от служители в съответните звена в тайните служби. Този метод обаче, освен че бил изключително опасен, се използвал най-рядко, тъй като служителите имащи достъп до тази информация избягвали да контактуват със случайно избрани лица и извършвали подобен тип „услуги” единствено на хора, които познавали отдавна или по някакъв начин са зависими от тях.

Освен това, в централната сграда на МВР в София действа отдел, който също има достъп до подобен тип информация. Този достъп обаче е строго контролиран.

В момента голям брой български граждани от различни среди са незаконно подслушвани, като информацията от техните разговори свободно се търгува на пазара у нас.

 

Много българи в последно време са получили рекламен текст в електронните си пощи. Фирма предлага шпионнски услуги.

Ето го. С точки сме заменили буквите от абривиатурата на рекламиращата се фирма по разбираеми причини.

 

Шпионското оборудване е достъпно за всеки...

 

 

ШПИОНСКИ СОФТУЕР ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM-и

Напредъкът на технологиите, свързани с извършването на контрол върху дейността на мобилните телефони, вече много мощно и внушително се развива и прогресира. Сега ние сме много горди с възможността да ви ги представим с едни напълно обновени и фантастични способности. SP............ е едно ултра иновативно решение, интегрирало в себе си всички най-нови и изпитани софтуерни инструменти за извършване на дистанционен мониторинг на активността на определени марки и модели GSM апарати. Ние ви предлагаме най-новата и съвършена технология с качества, които й гарантират непоклатимото - N:1 в света.

Какво е SP.........? Това е специален софтуер, който е способен да превърне определени модели GSM апарати във вид на подслушвателно устройство или шпионски телефон.

Да хванеш съпругата си в изневяра... Досега никога не е било толкова лесно! SP.......... е детективът, който ще я залови на място.

Как да разбереш дали съпругът ти ти изневерява? SP.......... ще ти помогне!

Как да предпазиш децата си от насилие? SP............ ще бди постоянно над тях!

Време е да влезете в съдружие и със SP...........-вашия нов колега, с помощта, на когото много бързо и лесно ще разберете дали бизнес партьорът ви е в действитеност само ВАШ партньор.

Дали децата ви или вашите служители не злоупотребяват с мобилните телефони, които сте им дали? Употребяват ли ги целесъобразно или ги използват и за нерегламентирани разговори и съобщения?

Изгубен или откраднат GSM апарат. SP......... ще ви помогне да разберете кой е новият му собственик и къде точно се намира във всеки един момент. Така сами или чрез полицията съвсем скоро и без проблем ще си го възвърнете отново.

SP........... ще потвърди или отхвърли всички досегашни ваши съмнения и ще разбули стари и тежки тайни, които до сега са били много умело прикривани от вас.

Ето, сега вече е дошъл моментът и вие да научите много истини, които не сте и допускали, че вашите половинки, роднини, приятели, деца, съдружници или служители са могли да скрият от вас.

SP..........  ви помага да достигнете до тях, като ви дава възможността да:

  • СЛУШАТЕ ТЕХНИТЕ РАЗГОВОРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ИЛИ НА ЗАПИС;
  • ДА ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИТЕ ИМ SMS-и;
  • ДА ПРОСЛЕДИТЕ ТЯХНАТА ИНТЕРНЕТ АКТИВНОСТ;
  • ДА УСТАНОВИТЕ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО ИМ ЧРЕЗ НАЛИЧНИЯ GPS В ТЕХНИТЕ ТЕЛЕФОНИ;

И всичко това неограничено във времето и разстоянията между вас.

Този уникален хибриден софтуер-помощник може да следи активността на всеки един съвместим модел смартфон, работещ под операционна система Symbian OS или Windows Mobile,  всички модели на iPhone, BlackBerry и Android.

Само трябва да инсталирате едно малко програмно приложение на избрания от вас апарат, след което много бързо ще разберете какви са истинските възможности на SP........... - ВАШИЯ ДОСТАВЧИК НА ИСТИНАТА!

 

Както виждате – всевиждащото око и всечуващото ухо вече са тук.

Става все по-гадно!

 

Морис Велт

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Мафията ни е №7, печели милиарди, издържа терористи 21| 26858 |06.06.2012 . Мафията вади милиони за магистрати, записват ги 84| 23028 |24.05.2012 . Оперен певец и журналист в бой за свобода 36| 11543 |22.05.2012 . Чудо! Удариха Таки, Брендо, Амигоса, килъри и захарни аферисти 26| 26025 |17.05.2012

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах