Реклама / Ads
1| 11967 |04.01.2015 ЪNDERGROUND

Хулигани на Локо пребиха сина на водеща от Радио Пловдив

.
Хулигани - фенове
Фенове на „Локомотив” (Пловдив) са пребили 16-годишния пловдивски ученик Румен Койчев, съобщи майката на тийнейджъра в профила си във Фейсбук, като призова да се сложи край на „безумната фенска война”. Пострадалото момче е син на радиоводещата Искра Койчева, която работи в Радио Пловдив.
 
След побоя Румен изпаднал в безсъзнание, а в момента е в болница под наблюдение.

Побоят се е разиграл малко след 19 часа до кафене до Събота пазара в пловдивския квартал „Кючук Париж”. Румен бил там със свои приятели. Отвън минали пияни фенове на „Локомотив” (Пловдив), които с викове се опитали да провокират компанията на Румен. В момента, в който тийнейджърите излезли от заведението, ги нападнали повече от 10 човека и започнало меле, в което в последствие се озовал и Румен.

Бил ударен множество пъти по главата, а в последствие изпаднал в безсъзнание.  Искра казва в профила си, че детето й дори не е фен на „Ботев” и не може да си обясни агресията на феновете на Локо (Пловдив).

По думите на майката синът й е приет в тежко състояние в болницата, но днес лекарите са успели да го стабилизират.

Родителите на Румен ще настояват виновните за жестокия побой да понесат последствия за стореното и за правосъдие.

Започната е предварителна проверка по случая в първо РУ, съобщиха от  пловдивската полиция.

"Лошото е, че има много наранявания по главата и засега ще остане в болницата. Aми те (б.р. - лекарите) кaзвaт, че е прескочил трaпa и сегa ще се чaкa дa не дaде усложение трaвмите в глaвaтa, кaкто и от сътресението и зaгубaтa нa съзнaние", допълва още майката.

"На никого не пожелавам да види детето си в такова състояние. Но aз нямa дa остaвя този брутaлен aкт нa нaсилие дa потъне в пaпките нa системaтa...ще се боря.",казва още тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 13191 |03.01.2015 15-годишен крадец уби баба с косачка, съдът го пощади . 0| 8863 |02.01.2015 Жестока драма! Мъж и жена са убити в Русе . 31| 12801 |30.12.2014 Майката на Стоян Балтов: Кокинов е виновен за изчезването, да отиде в затвора . 23| 8210 |29.12.2014 Шефът на "Гранична полиция" подаде оставка, МВР с план за опазване на южната граница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads