Реклама / Ads
60| 19175 |16.03.2013 ЪNDERGROUND

Наглост на N-та степен!

.
Източник: Булфото
Наглост в синонимния речник: безочливост, безсрамие, цинизъм, дързост, нахалство, арогантност, настойчивост, упорство, дебелоочие.
 
Наглостта в България все още се пъчи необезпокоявана от институции и общество. Наглостта е непобедима! Този принцип приляга идеално за девиз на мутрите, дори да са се изтупали с бели якички и да са си лепнали титли и етикети. Сегашната ситуация в Родината ни потвърждава гадното правило на прехода, че онзи, който е причинил вреда на другите, не носи никакви последствия. Казано с други думи: той е ненаказуем и недосегаем.

 

У нас наглите типове се радват на мълчанието на агнетата. Все още. Разчитат на страха и вярват в късата обществена памет. Това ги прави още по-нагли. Медиците определят такова поведение като хистрионно личностово разстройство. То се характеризира с драматизиране на собствените преживявания, театралност, внушаемост, повърхностна и лабилна емоционалност, постоянно търсене на източници на вълнение и дейности, при които пациентът е в центъра на вниманието, неподходяща съблазнителност и свръхангажираност с физическа привлекателност. Като придружаващи черти могат да се наблюдават егоцентризъм, склонност към самоугаждане, постоянен стремеж към признание, лесна обидчивост и постоянно манипулативно поведение с оглед удовлетворяване на собствени нужди. Такива хора вярват, че са безпогрешни, а другите – жалки същества.

 

Предоставяме ви пълният текст на прессъобщение, изпратено до медиите от политическата формация на евродепутата Слави Бинев. И без да сте с медицинско образование, ще ви стане ясно за какво иде реч.

 

Ето и самата депеша от щаба на ГОРД.

 

 Уважаеми колеги,

 

Моля запознайте се с последвалата информация. (последвалата? - б.р.)

 

След като вчера сутринта Алексей Петров се отзова на поканата на ГДБОП, където трябваше да предостави информация във връзка с две знакови събития (събития? – б.р.) - стрелбата срещу Златко Иванов - Баретата и отвличането на Лара, дъщерята на Ивелин Банев- Брендо, той се свърза със Слави Бинев за да го информира (т.е. да му докладва?), че е отказал да говори с представителите на дирекцията и поискал това да стане пред екип от прокурори, тъй като смята, че и в двете престъпления са замесени хора от висшите етажи на МВР.

Алексей Петров казал също, че няма доверие в съдебната система,  както и в тази на МВР и съвсем основателно има притеснения за своята сигурност, както и за тази на своите близки. Той споделил, че е готов да говори единствено пред Слави Бинев и поне още двама български евродепутати (единствено, ама и пред поне още двама...), които да се погрижат (как точно да се погрижат?) информацията да не остане в тайна завинаги (завинаги?).

 

Поздрави,

Екипът на Слави Бинев

 

Ще се съгласите, че текстът - и като съдържание, и като граматика, - е уникален. Непознаване значението на думи и нарцисизъм. Алексей Петров и Слави Бинев – рамо до рамо, крило до крило, както винаги е било... Два колоса на българския преход. Те още не са осъзнали срещу кого скандира улицата. Или не им пука. Дори се опитват да се "лепнат" за улицата. И забележете - не вярват на съдебната система. Прави са – и ние не й вярваме, заради необоснованото милосърдие към мафията.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 18752 |14.03.2013 Брендо и Трактора като Том и Джери – гонка до дупка . 10| 22084 |10.03.2013 Секретна заповед в МВР вади 5000 души от системата . 19| 13568 |06.03.2013 Отвличане. Кошмарът . 236| 59814 |28.02.2013 Корупционната България. Открито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads