Реклама / Ads
17| 11718 |10.06.2016 ЪNDERGROUND

Очите пълен с хормони, за да изглежа млад и секси

.
Митьо Очите
Резултати от анализ на кръвта, направени при постъпването в болницата на тежко простреляния Димитър Желязков-Очите, показват странни данни, съобщи Флагман.бг.
 

Когато босът тръгнал с близо 40-членната си група да респектира конкурента Божо Георгиев в ресторант "4 You" в Слънчев бряг, той е бил напълно трезвен, няма и следи от наркотици.За сметка на това обаче в кръвта му има високи нива на соматотропин. Това най-вероятно е синтетично вещество, което той приемал, за да има повече енергия и с цел подмладяване. Хормонът е твърде скъп и могат да си го позволят само богати хора. Ефектът му се изразява в повишаване на обмяна на веществата в клетките, което прави тялото да изглежда енергично и подмладено.

 

Всеки момент ще започне трета операция в зоната на малкия таз за несебърския бос на мафията. Той бе опериран от бургаски екип от хирурзи, ортопеди и уролози близо 8 часа след постъпването в МБАЛ-Бургас - от 22,00 ч. на 8-ми юни до към 06,00 ч. на другия ден. Вчера хирургът д-р Георги Мигаров е върнал обратно Очите в операционната около 13,00 ч., за да направи ревизия на една от интервенциите в малкия таз. Това е стабилизирало състоянието му и намаляло тежката кръвозагуба. Към момента през тялото на Очите са преминали 80 сака кръв и плазма, на практика у него не тече собствена кръв. Днес бургаските хирурзи са повикали на помощ специалисти - уролози от Университетската болница в Стара Загора.Третата операция е от решаващо значение за това дали ще проработят бъбреците. В противен случай сепсисът е неизбежен и ще доведе до фатален край.

 

Очите подарил на своя бодигард Александър Алексиев най-скъпото си бижу от злато - ръчен часовник, който бил уникален и той дълго време го държал в сейф. Ритуалът бил сакрален и се състоял във вторник вечерта, когато двамата останали насаме след дълги часове организация за предстоящата "вечеря" на другия ден в ресторант "4 You". Това съобщи за Флагман.БГ един от най-близките хора на Очите, който обаче е бил още по-близък до Сашо.

 

Във вторник, когато двамата останали насаме вечерта, Сашо споделил, че му е време да напусне тази работа. Казал още че след много години опити да имат бебе със съпругата му, най-сетне настъпил момент, в който гинеколози по репродуктивна медицина дали гаранция , че поредният им опит да се сдобият с бебе ще е успешен. Това просълзило боса, с когото Сашо изкара повече от 10 години заедно. Той станал и отключил сейфа си и оттам извадил скъпото бижу - връчил му го с благодарност за годините, прекарани заедно.

 

На другия ден сутринта гардът, Очите и съдружникът му - Никола Маринов - Магарето, продължили организационната част по събирането на наказателната бригада за сряда вечерта. След злополучното посещение в ресторант "4 You" в 21,00 ч. Сашо Алексиев загина, покосен от 3 куршума в гърба, шефът му Митьо Очите е в критично състояние - поразен от 5 куршума, а Никола - Магарето е в реанимация с натрошен крак, зашита артерия и поразен важен нерв.

 

Вчера, веднага след аутопсията, трупът на Сашо е бил натоварен с катафалка на частна погребална агенция. Погребението ще е в неделя. "Ще го положим в ковчега със златния часовник" - казаха аверите му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5165 |10.06.2016 Ботев: Митьо Очите е проблем №1 на Слънчев бряг . 22| 5863 |09.06.2016 Лекари от София и Стара Загора на път за Бургас, ще спасяват Митьо Очите . 1| 4380 |09.06.2016 Старозагорец е обвинен за убийството на гарда на Очите, той пък се влошава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads