Реклама / Ads
5| 16395 |04.09.2017 ЪNDERGROUND

Първо действие- Бисер Лазов и Ко с кражбите на века

.
Бисер Лазов
Какво се случи с КТБ и най-вече с активите на банката след 20 юни 2014 г.? Това е въпросът, който всички избягват. Събрахме факти и документи за действия и събития след 20 юни 2014 г. без претенции за историчност и анализ, но със сигурна достоверност. Всичко показва грабежите на свидетелите на Прокуратурата по делото КТБ.
 

Сегашните покровители на Бисер Лазов /на снимката/ много добре познават слабостите му – завистта му към успехите на Цветан Василев и семейството му, алчността и проблемите му с алкохола, афинитета към леки и евтини жени. Това са част от елементите, които предопределят и ролята на Лазов като  „основно острие”.  Наистина ли показанията на Лазов са толкова ключови  и важни или просто го използват? Ако бяха наистина от такова значение разказите му, прокуратурата щеше да разпореди най-малкото охрана на него, на семейството му, на близките му, на имуществото им. А такава няма. Само и единствено са го оставили безнаказано да краде. Песента на Лазов е изпята, той е фалшив герой.

 

Подробно за живота и дейността на Бисер Андонов Лазов последно ни разказа Прокуратурата в литературния си труд озаглавен „Общ поглед върху Моделът КТБ“, но пропусна кратки моменти преди срещата му с Цветан Василев. Основният свидетел на Прокуратурата по „делото КТБ“ Бисер Лазов още в студентските си години започва кариера на счетоводител към няколко студентски кооперации. Малко вече си спомнят, че в зората на демокрацията тези организации бяха инструмент за първоначално натрупване на капитали, узаконен канал за контрабанда на алкохол, цигари, петрол и всякакви други благини. Отмяната на ембаргото за Югославия обезсмисля съществуването на студентските кооперации и Лазов и започва да се оглежда за друг източник на кеш. Комплексарски упорито твърди, че е братовчедът на създателите на ВИС-2 Васил и Георги Илиеви, кой не иска да им е братовчед тогава. Заради тази „роднинска връзка“ и благодарение на подкрепата по висаджийско-кюстендилска линия е внедрен в банковия сектор. Там, по времето на хиперинфлация, се занимава със сделки с чуждестранна валута. Всяка финансова къща, всяко чейнджбюро можеше да реализира по това време огромни печалби, стига да има приближени банкови служители, от които зависеше сключването и изпълнението на валутните сделки. Естествено, че това е възмездно.  Валутният борд слага край на крупните печалби с чуждестранна валута. Лазов отново започва да търси нов източник на благосъстояние. Цветан Василев е вече фактор в банката, в която работи  Лазов. За кратко време, пози и публични признания в стил „Ти си ме създал като човек!!!”, Лазов печели доверие у Василев и става част от екипа, който участва в личния му бизнес. Следващите събития в живота на Бисер Андонов Лазов може да прочетете лично разказани от него на прокурор Иван Гешев.

 

Много от колегите му определят Лазов като силно комплексирана личност. Той се оказва податлив не само на алкохола и платената любов, но и на отклоняването на парични потоци в своя полза. Стигайки до откровени кражби на пари от бизнеса на Василев, развива и сериозна лихварска дейност в своя полза.

 

Съпругата му Вероника Лазова също получава пари от компаниите, но съдбата го среща с Албена Андреева (бивша Арсова),  поела с протекцията на Лазов счетоводството на голяма част от фирмите. Постепенно отношенията между Бисер и Албена от счетоводно-финансови стават интимни и те заживяват заедно. Това не означава, обаче, че счетоводно-финансови отношения са прекратени. Само за последните няколко години тандемът Лазов-Андреева успява да отклони десетки милиони от сметки на Василев и сметки, оставени на доверително управление на самия Лазов от друг клиенти.

 

Със сигурност от подчинените на Сотир Цацаров и Иван Гешев в прокуратурата има поне един човек, ако не са и повече, които щателно са разследвали самия Бисер Лазов. Информацията им е необходима както за да го „пазят“, така и за да го държат на къса каишка. Преписката с разследванията срещу свидетеля може и да не е една. Но със сигурност в базата данни, които са иззети от КТБ, имат пълна картина на финансирането, което е получавал Лазов по сметките си в банката. Разбира се това са само част от сумите с които е разполагал. От началото на 2006 г. до юни 2014 г. включително, Бисер Лазов е получил по банков път суми в общ размер на около 1 100 000 лева. Същевременно със сигурност са видели, как салдата по банковите му сметки от 70 000 лв. в началото на 2008 г. стигат до над  1 200 000 лв. при затварянето на банката. Всъщност през 2014 г. реалните суми, с които разполага Лазов значително надвишават декларираните му доходи.

 

Стратегията по ликвидирането на КТБ  е готвена месеци преди юни 2014 г. Изненадата е изключително важна при тази атака, заради това обявяването на Лазов като основен свидетел на Прокуратурата става на по-късен етап, а може и да са се договаряли по-дълго. Негови колеги разказват, че след нахлуването на спецчастите в офисите на фирмите на Василев, Лазов започва да заплашва със затвор и физическа разправа служителите в тези фирми, да, крещи по коридорите на офиса „Сега аз съм Василев!!!”. Малко по-късно Лазов поставя в началото на коридора на етажа и триумфален надпис „Зона свободна от Василеви!“.

 

Само той да е свидетел не устройва нито него, нито Прокуратурата. Заради облагите към него се присъединяват още няколко души, които в последствие му помагат да придобие имоти, парични средства, акции. Ако си обзаведеш жилището със абсолютно същите плочки, мазилки, дамаски, мебели и т.н. като на Василеви и пак не можеш да им се намажеш на малкия пръст по-добре да ги наклеветиш.  Лазов заставя част от тези служители да подпишат един пасквил, в който се жалват, че са изоставени на произвола на съдбата. Писмото е озаглавено „Обръщение“ и е адресирано до г-н Цацаров, квесторите на КТБ, а цялата световна общественост научава за него от медиите на Делян Пеевски. Текстът е в абсолютен синхрон с обвинителната теза на Прокуратурата. Срещу подписалите е заведено дело за клевета още тогава, но до момента никой от тях не се е явил в съда, за да потвърди написаното. Напротив действията им са в напълно противоположна посока и доказват лъжата им.

 

Според Наказателния кодекс едно от престъпленията срещу кредиторите е, когато търговец, който след откриване на производство по несъстоятелност  скрие, унищожи, повреди или отчужди безвъзмездно пари, вещи, ценни книжа или други ценности, които могат да послужат за удовлетворяване на неговите кредитори. Престъпление е и когато даденото значително надхвърля полученото и е извършено в противоречие с нормалното водене на стопанската дейност. Почти всички действия на Бисер Лазов и Ко, след 20 юни 2014 г. са точно такива.  Свидетеля Бисер Андонов Лазов с едно изречение на постановление на прокуратурата може да стане обвиняем. Напълно законосъобразно е това и е в правомощията на прокуратурата. След множеството разпити като свидетел Лазов е на косъм от повдигане на обвинение, за всичко което е извършил след 20 юни 2014 г., най-малкото защото е извършил множество престъпления срещу кредиторите на КТБ.

 „Придобивките“ на Лазов и компания след погрома над КТБ

 

Имената на хората и фирмите в този материал се повтарят многократно. Прокуратурата обяви, че са стигнали с дизелов двигател до Луната и са присадили глава, но действията на тази група хора и фирмите, чрез които крадат, остават непроследими за тях.

 

Веднага след обявяването на банката в несъстоятелност, в началото на ноември 2014 г., Бисер Лазов ударно започва да придобива имоти, акции, а паричните тегления и прехвърляния от сметки на компании си текат от преди това.  Лазов източва най-вече кредитирани от КТБ фирми.  Активите успешно и безпрепятствено от страна на квестори, синдици, прокуратура, НАП и т.н. са прехвърляни от една в друга компания, контролирана от него или негови близки, роднини и бизнес партньори.

 

 

Схемите, които Лазов осъществява с „Евробилд 2003“ ЕООД, „Балкан ерма“ ЕООД, „Иновейшън Трейд“ АД, „Астън Оптимум“ ЕООД, „Инвест – Л“ ЕООД, „Интерфинанс инвест“ ООД, „Дивал 59“ ЕООД, „Снежин 2003“ ЕООД и т.н. са копие на модела, който Лазов описва пред Прокуратурата, че лично е ръководил докато е работил като консултант към КТБ. По-основните играчи в групата освен Бисер Лазов и Албена Андреева /на снимката/, на които обръщаме особено внимание, са Емил Галов, Ангел Христов и синовете му Лъчезар и Светлин, Тихомир Иванов, Веселин Бушев, Теодора Танева, Юлия Илиева, Симеон Симов, Ненчо Трифонов, който съжителства със сестрата на Лазов Красимира Енчева.

 

Лазов и компания извършват колосални финансови операции, чрез които източват и изпразват от активи и собственост компании, които трябва да върнат кредитите си към КТБ, за да получат вложителите средствата си. Лазов, подчинените от фирмите, близки приятели и роднини, действайки като организирана престъпна група, извършват присвоявания в особено големи размери, представляващи особено тежък случай, оставащ без каквито и да било последствия.

 

Кражбите сме подредили хронологично, за да проследим всеки от ходовете в схемата на грабежите, която едва ли Бисер Лазов е направил сам. Ще ви направи впечатление, че не са всички от групата на Лазов. Например няма го цялото участието на Теодора Танева и „ТЦ-ИМЕ“, но не е защото сме го пропуснали. Предстои да разкажем и за още много неща.

 

 

Пионките са активирани поединично или в група. Започват да действат веднага след затварянето на банката на 20 юни 2014 г., като продължават и до днес. Действията им са в синхрон с квесторите назначени от БНБ, със синдиците назначени от Фонда за гарантиране на влоговете, подчинен на министър Владислав Горанов, с Прокуратурата – Сотир Цацаров и Иван Гешев, със Следствието, публикациите в медиите на Делян Пеевски, с  депутатстването на Делян Пеевски и най-вече с управлението на Бойко Борисов.

 Откраднато през 2014 г.

 

Едно от ключовите събития след затварянето на КТБ е, че Бисер Лазов овладява „Евробилд 2003“ ЕООД с настоящо седалище и адрес на управление Кюстендил 2500, ул. „Бузлуджа” № 55. Дружеството е преместено от София в родния град на Бисер Лазов – Кюстендил, където той има силно влияние. На новия адрес на фирмата не е офис на дружеството, а жилищен имот на близки на Лазов. В момента едноличен собственик на капитала е „Иновейшън Трейд“ АД с акционери – „Интер Финанс Инвест“ ООД, собственост на Бисер Лазов и Албена Андреева и „Стрега“ ЕООД , собственост на Албена.

 

Активите на „Евробилд 2003“ ЕООД по балансова стойност към 30.06.14 г. са в размер на над 100 милиона лева, като голяма част от тях са разпродадени от Лазов на безценица на близки до него хора, без да постъпват абсолютно никакви суми по сметки на „Евробилд 2003“ ЕООД.

 

Първият пример с разпореждане на актив на „Евробилд 2003“ ЕООД е от 31.10.2014 г. Това е емблематичната сграда на площад „Гарибалди“ /на снимката/, в която се намира централата на КТБ. Пазарната стойност на имота – паметник на културата, построен в началото на ХХ век за централа на Българската търговска банка, известна като „Банката на Буров”, е над 50 000 000 лева. Всъщност, сградата е безценна от историческа и културна гледна точка, а само две години по-рано й е направена пълна реставрация. В схемата участват, Лазов като собственик на „Евробилд 2003“ ЕООД, Тихомир Иванов, като управител на „Евробилд 2003“ ЕООД и служител на Лазов и Ненчо Трифонов, като изпълнителен директор на „Ню Кооп Инвест“ ЕАД и Лъчезар Христов като управител на „Еко Пазари” ЕООД, което тогава е едноличен собственик на „Ню Кооп Инвест“ ЕАД.

 

 

На посочената дата, „Евробилд 2003“ ЕООД (Лазов и Тихомир) учредява ипотека върху Централата на КТБ АД в полза на „Ню Кооп Инвест“ ЕАД (Ненчо и Лъчезар). Основание  за тази ипотека е измислен разчет между двете дружества, а именно скалъпено от Лазов споразумение от 01.09.2014 год., уреждащо отношенията между двете страни.

 

Това споразумение е сключено по повод договор за цесия между „Ню Кддп Инвест“ ЕАД и „Кастамо Трейдинг Лимитид“, Лимасол Кипър. От него се вижда, че „Ню Коп Инвест“ ЕАД е купило вземане на „Кастамо Трейдинг Лимитид“ от „Евробилд 2003“ ЕООД, а по този начин „Ню Кооп Инвест“ ЕАД се превръща в кредитор на „ЕВРОБИЛД“ ЕООД.

 

Успоредно с разпродажбите на активи на „Евробилд 2003“ ЕООД Лазов използва получените в кеш парични средства, закупувайки имоти чрез собствените му фирми. Сумите, за сделките са осигурени, както от  кражбите на активи, така и от други източници, като например:

 

– Кражбата на 300 000 лева от сметки на финансовата къща на Цветан Василев „ФИНА-Ц“;

 

– Кражбата на дяловете от две дружества, които притежават лицензи за търговия с газ – „Метамодул“ ООД и „Си Ен Джи Марица“ ООД. Съдружник с по 50 % от капиталите на тези два дружества е „Синектик“ ЕООД. След събарянето на банката, на 13.08.14 г., Бисер Лазов е вписан като управител на „Синектик“ ЕООД от едноличния собственик на капитала – „Евробилд проект“ ЕООД, дружество също е под контрола на Лазов чрез Юлия Илиева, за която ще стане дума по-долу. Единствената цел на Лазов е веднага да продаде дяловете на „Синектик“ ЕООД в двете дружества за търговия с газ. Прехвърлянето на дяловете е факт през януари 2015 г. Купувач е фирмата „Газ Трейдинг 2002“ ЕООД, собственост тогава на Велин Георгиев от Петрич, близък на Лазов и един от големите кредитополучатели на банката. За продажбата на дяловете Лазов е получил от Георгиев сумата само от 700 000 лева, а цялата продажна цена е 3 милиона лева. За останалата сума двамата рекетират постоянно управителите на двете работещи дружества. Целта им е да източат и унищожат компаниите.

 

 

През септември 2014 г. „Иновейшън Трейд“ ЕАД, собственост на Бисер Лазов, придобива дялове от капитала на дружеството „Имоти Лукс“ ООД за сума в размер на 1 485 000 лева. Така Лазов става собственик на сградата на Балканкар в ж.к. „Дървеница“ в София. Сградата /на снимката/ е 18-етажна с разгърната площ от около 6 000 кв.м. При 500 евро за 1 кв.м., пазарната стойност на имота може да бъде минимум 3 000 000 евро. От 16 юли 2015 г. Бисер Лазов е едноличен собственик на „Имоти Лукс“ ЕООД, а чрез „Иновейшън Трейд“ ЕАД, респективно и едноличен собственик на имота, т.е. днес сградата е негова.

 

Официалният източник на средства, с които Лазов придобива дяловете, не е ясен, тъй като данните от последния официално публикуваните отчетни документи към 2012 г. на „Иновейшън Трейд“ ЕАД показват, че дружеството не отчита абсолютни никакви приходи от дейността си. Няма други отчетни документи за следващи периоди публикувани в търговския регистър.

 

След като става едноличен собственик на „Имоти Лукс“ ЕООД, Лазов продава имоти на „Реал Стил” ЕООД. Купувачът, е дружество регистрирано отново в родния на Лазов град Кюстендил и първоначално формално е собственост на неговия близък – Георги Славчев Георгиев. Към момента едноличен собственик на капитала е „Финансово Консултиране“ АД, т.е. Бисер Лазов.

 

На 06.08.2015 г. „Реал Стил” ЕООД ипотекира имота в полза на „Иновейшън Трейд“ ЕАД, т.е. Бисер Лазов и Албена Андреева. Загадката е какви разчети и задължения покрива учредената ипотека, при положение, че и двете дружества официално не декларират абсолютно никаква дейност. Интересно е да се провери. Малко след това, на 13.10.15 г. „Реал Стил” ЕООД апортира имота в „Реал Стил Имоти София” ЕАД и веднага продава акциите на „Иновейшън Трейд“ ЕАД.

 

Горните сделки Лазов ги извършва преди датата 6 ноември 2014 г., на която Управителния съвет на БНБ взема решение да отнеме лиценза на КТБ и да обяви банката в несъстоятелност. След тази дата следват светкавични действия, които явно са планувани много преди това.

 

Заради мащаба на поредната кражба на Лазов, ще включим малко предистория. През декември 2013 г., мажоритарен собственик на „HellenicRegister of Shipping“ става дружеството „Евробилд Проект“. Според документите, които се твърди, че са представени от КОНПИ, инвестицията  за целта е 5 млн. лева. Срещу нея са придобити  85% от дружеството. „HellenicRegister of Shipping“  е в световния топ 10 на корабните агенти, кай има офиси в 5 държави и правото да сертифицира десетки кораби, в това число и такива от американския търговски флот. Предприятието е стратегическо, но заради кризата в Гърция е придобито със сравнително скромна инвестиция.  През декември 2013 г. е подписано рамково споразумение, че придобиването на 85% от акциите на фирмата, ще се извърши и чрез участие в увеличение на капитала й със 700 000 евро. Решението за тези действия е взето през август. С две платежни, едното за 105 000 и за 595 000 евро се извършват депозита за участие в увеличението и се завършва финансовата операция по придобиването на мажоритарния дял от корабния агент. Със споразумението върви и задължение да бъде отпуснат заем от 1 800 000 евро, които са преведени на „Hellenic“ в края на февруари 2014 г. Срещу заема, отпуснат от „Евробилд Проект“ ЕООД, гръцкият корабен агент ипотекира цялото си имущество в полза на заемодателя.

 

 

След затварянето на банката на 20 юни 2014 г. „Евробилд Проект“ ЕООД е под контрола на главния свидетел на прокуратурата Бисер Лазов, чрез Юлия Илиева. Собственик на капитала е „Юлинор“ ЕООД. „Евробилд Проект” ЕООД се превръща в неизряден длъжник към КТБ АД със дългове в размер на 7 млBiser Lazov_HellenicRegister of Shipping_EvrobildProektн. лева. Въпреки, че самата Юлия Илиева също е активен свидетел на прокуратурата по „делото КТБ“, това не й пречи активно да съдейства, за да бъде измъкнат актива „HellenicRegister of Shipping“ под носа на квесторите. Илиева подписва на 11 ноември 2014 г., уведомление, че представляваното от нея дружество, кредитор на „HellenicRegister of Shipping“, с договор от 3 ноември 2014 г. е прехвърлило вземането си на „Евробилд 2003“ ЕООД, представлявано от Тихомир Иванов и собственост на Бисер Лазов.  Лазов е свободен да ипотекира сградата на офиса на фирмата в Пиреа /на снимката/.

 

Седалището и адресът на управление на „Евробилд Проект“ ЕООД са в апартамент в столичния квартал „Красно село“. Като предмет на дейност са записани вътрешно и външнотърговска дейност и всички други търговски дейности, незабранени със закон. След Юлия Илиева управител на тази компания става Симеон Симов. Ако собственик на капитала на „Евробилд Проект“ е „Юлинор“ ЕООД, то собственик на капитала на „Юлинор“ ЕООД е компанията „Ботса“ ДОО, регистрирана в Сърбия със собственик Симеон Симов, която купува дяловете от Юлия Илиева, след като тя тук вече не е нужна на Лазов.

 

„Евробилд–2003“ ЕООД  се разпореждане с актив и на 14.11.2014 г. На тази дата дружеството продава на „Балкан Ерма” ЕООД имоти на първа линия на морето в община Бяла, с. Самотино, с обща площ от 160 дка. Пазарната стойност на имотите е около 24 000 000 лева.  Вложителите на КТБ остават пак ощетени, тъй като по сметки в банката не постъпва нищо. Едноличен собственик и управител на „Балкан Ерма” ЕООД е Ангел Христов, който е близък приятел на Лазов и баща на Лъчезар и Светли Христови, които участват в други схеми с Лазов.

 

Търговския регистър показва, че за 2013 г. „Балкан Ерма“ има приходи от 65 хил. лв. и оперативна загуба от 14 хил. лв. Как с такъв ресурс може да се придобият всички имоти, осигурени от Лазов? Могат да го разберат само следователи и данъчни, ако се заинтересуват от сделките на Лазов и Христови, но те не се интересуват.

 

Същото това дружество „Балкан Ерма” ЕООД придобива от „Евробилд 2003“ и други имоти в София, Ботевград, Велико Търново, Горна Оряховица, с. Раковски (Пловдивско) и други, на обща пазарна стойност около 50 000 000 лева.

 

В кратък опис тези имоти са:

 

 

    Част от жилищна сграда във Велико Търново, ул. Твер, No:2  /на снимката/

    Поземлени имоти  от 8 дка в Ботевград, намиращ се във вилна зона Зелин.

    Поземлен имот от 40 дка в Горна Оряховица, заедно с всички намиращи се сгради върху имота.

    Поземлени имоти  от 12 дка в с. Бенковски, община Марица, област  Пловдив;

    Сграда с площ от 70 кв.м. в София, бул. бул. Цариградско шосе 113

    Поземлен имот  от 7,5 дка в София, отново на бул. Цариградско шосе, No 113

    Поземлен имот от 530 кв. м. в София на ул. Йордан Бакалов-Стубел, No 23

    Сграда с площ 105 кв. м в София на, също на ул. Йордан Бакалов-Стубел, No 23

    Апартамент с площ от 92 кв.м. в гр.София ул. Будапеща, No 92, ет.2, ап.2 3

    Апартамент с пло от 101 кв.м. в гр.София ул. Будапеща, No:92, ет.6, ап.6 1

 

През ноември и декември 2014 г., под контрола на Лазов споменатото вече „Евробилд Проект” ЕООД, с официален собственик – Юлия Илиева,  продава свои имоти в София отново на „Балкан Ерма” ЕООД. Освен поземлен имот с площ от 1,2 дка в София на ул. „Княгиня Клементина“ , No 38  са продадени и два магазина с площ съответно 116 и 112 кв. м. намиращи се на същия адрес. Към тях е добавен и офис с площ от 68 кв.м. в бл.199, ет.1, в квартал Красно село, отново в София

 

Общата пазарна стойност на тези имотите надхвърля 1 000 000 лева. Междувременно на 14.11.2014 г. Албена Андреева купува апартамент от 128 кв.м. и две паркоместа в Драгалевци, София.

 

Само за половин година Бисер Лазов, Албена Андреева, Христови- баща и синове, Симеон Симов, Юлия Илиева, Тихомир Иванов, Веселин Бушев и т.н.  правят такава стиковка на престъпната си група, без никой да ги закача, че при следващите кражби наглостта им е увеличена многократно.

 

Следващата кражба на Бисер Лазов под носа на назначените от БНБ квестори е придобиването на „Холдинг Кооп Юг” АД с активи към 30.06.14 г. са са 15 млн.лева.

 

Първото действие на Лазов е пак с дата 14.11.2014 г. Тогава друг кредитополучател на банката – „Снежин 2003” ЕООД продава всички свои акции от капитала на „Ню Кооп Инвест” ЕАД, което от своя страна е собственик на 777 440 бр. акции, представляващи 27,91 % от капитала на „Холдинг Кооп Юг” АД.  По време на продажбата „Снежин 2003” ЕООД е еднолична собственост на Марио Николов – приятел на Лазов. След като си е свършил работата Николов се маха от дружеството като на негово място отново се появява вече познатите – сръбската фирма „Ботса“ ООД и Симеон Симов.  Номиналната стойност на акциите е 1 554 880 лева.   Новият собственик на акциите е дружеството „Еко Пазари” ЕООД с едноличен собственик Лъчезар Христов. След това Христов младши на свой ред излиза от дружеството, а на негово място се появява Красимир Барутчийски.

 

Финалните действия на Лазов по придобиването на „Холдинг Кооп Юг” АД са в началото на 2015 г.

 

 

Следва продължени: ОПГ за обир на затворена банка – Бисер Лазов и Ко, свидетелите на Прокуратурата

 

ІІ част – Откраднато през 2015 г.                      

 

ІІІ част – Откраднато през 2016 и 2017 г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 16596 |16.01.2017 Свидетели уличиха Бисер Лазов и Ко в грандиозни далавери с активи на КТБ . 2| 10790 |16.01.2017 Свидетелят срещу КТБ Бисер Лазов влиза в съда за клевети . 6| 12123 |22.11.2016 Сигналът на синдиците на КТБ АД до Борисов, Прокуратурата и МВР е всъщност срещу основният свидетел Бисер Лазов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads