Реклама / Ads
15| 19953 |08.12.2014 ЪNDERGROUND

Приятел на Петко Сертов: От две години го притесняваха, очакваше натиск

.
Димитър Йончев
Надявам се , че това с изчезването на Петко Сертов е чисто съвпадение и няма нищо политическо. Това каза притеснен личният приятел на Сертов-Димитър Йончев, председател на УС на сдружение „Балкански форум по сигурност”.
 
Много ми е трудно да говоря, защото с него сме имали общи дела и го уважавам като човек. Надявам са всичко да завърши добре, но не ми се ще да мисля за някакви политически причини. Все пак това не е тефтерчето на Филип Златанов, нали?! Макар че тези дни един важен свидетел на полицията и прокуратурата беше убит. И много е трудно в наше време да приемаме нещата с вяра в нормалното. Дано всичко да е наред. В момента не разполагаме с никаква информация за него. Тази новина ме разстрои. Аз също се обадих на познати, но и те не знаят нищо. По принцип от известно време, от 2 години, той очакваше по принцип да се отнасят към него с интриги и натиск. Но нищо конкретно не е казал. Много пъти сме се виждали. Ние дори живеем един до друг. Той има един спокоен начин на поведение, уравновесен човек е. Трудно може да доловиш някакви белези на тревога. Ако вътре в него нещо го е притеснявало, то не е споделял с мен. На нашата възраст не са много възможни романтични неща, за да се мисли, че изчезването е свързано с подобно нещо. Петко Сертов е много уравновесен, отговорен, не се поддава на паника, преживявал е различни неща. Нищо лошо не се чува в момента, така че се надяваме, заключи Димитър Йончев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 14479 |23.09.2014 Адвокатът на Петко: Шарков е бил застрелян от командосите . 43| 12908 |22.03.2012 Трактора и Румен Петков обсъждали създаването на нова партия . 10| 13771 |26.04.2010 Р. Петков разказва вицове, знаковите убийства неразкрити

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads