Реклама / Ads
8| 15158 |13.07.2017 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Черния Роди дал 20 000 евро, за да заличат регистрацията му за издирване

.
Радослав Калчев-Черния Роди Източник: МВР
Варненският бандит Радослав Калчев-Черния Роди е дал 20 000 евро, за да заличат регистрацията му за издирване. Това научи Фрог нюз от полицейски източници, ангажирани с разплитането на престъпната му дейност.
 
Припомняме, че Интерпол издирваше с червена бюлетина Черния Роди близо 2 години., докато той се укриваше в Доминиканската република. Реши доброволно да се предаде в средата на юни т. г., като за целта използвал връзка през  американските служби.  Роди и групата му са обвинени за разпространение на наркотици, рекет и пране на пари. Прокуратурата и МВР се опитват да го обзаведат  и с обвинение за т. нар. „фабрика за убийства”.

Докато се укривал от родните власти, Калчев дал поръчка на хората си, останали на свобода, да намерят начин издирването му да се заличи. За услугата броил 20 000 евро. Не е ясно обаче кой е взел маститата сума, макар работата да не е свършена. Коментира се, че от предложението се облажил полицейски служител.

Не е тайна, че Черният Роди използва варненска медия, за да му прави имидж. Целта е да го изкарват пред обществото като герой и  борец срещу корумпираните ченгета. Служители на ГДБОП водят срещу Калчев частно дело за клевета. В момента Радослав Калчев, съден за наркотици, е настанен в столичен арест. Смята се, че преди да се предаде са му обещали, че ще се оправи с властите и няма да се стигне до осъдителна присъда. Не е изключено Роди да е сключил сделка да разкаже за авторите на друго тежко престъпление у нас, като в замяна на това се размине със затвора.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6526 |13.07.2017 Първо във Фрог: Прокуратурата назначи проверка за смъртта на делфините . 34| 21044 |12.07.2017 Очевидец пред Фрог: В България ни лъжат за войната в Донбас, наши също воюват /снимки/ . 2| 9337 |06.07.2017 Доц. Георгиев за Фрог: Законопректът на Патриотите за езика замаскира истинските проблеми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads