Реклама / Ads
32| 20417 |21.06.2016 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Гардове на Баретата бият наред в Драгалевци, полицията си прави оглушки

.
Момент от побоя на Околовръстното
Гардове на осъдения за наркотици Златомир Иванов-Баретата тероризират жителите на столичния кв.”Драгалевци”. Няколко души вече са пребити само защото са изнервили охранителите заради засечка на автомобилите им.
 

Това разкриха пред Фрог нюз потърпевши. Те се страхуват да застанат с имената си, защото са сигурни, че след това нищо добро не ги чака, а и няма към кого да се обърнат за защита. Любопитното е, че физическата саморазправа с жертвите е станала след зверския побой на Околовръстното шосе на София в края на февруари т. г, когато няколко охранители на Баретата и дясната му ръка Иво Ториното пребиха 31-годишният Васко Наумов. Изобщо не се притесняват, че няколко човека са в ареста. Другите продължават да вършат същите неща. Излизат от колата, раздават улично правосъдие, просват жертвата си на пътя, след това заминават, сякаш нищо не се е случило. Полиция идва, разпитва и си тръгва по най-бързия начин. Нищо не предприема, за да се спре това безумие. Само преди няколко вечери същото се повтори. Човекът лежа на земята дълго време и никой не посмя дори да се намеси. Движат се сякаш е техен пътя, квартала, града, признаха възмутени хората.

 

Те смятат, че ченгетата взимат пари, за да ги закрилят и заради това издевателствата продължават с пълна сила. Категорични са, че и жалби да пускат, нещата няма да се променят. Не изключват вариант един ден да се стигне до саморазправа като тази в Слънчев бряг.  Не смеем да погледнем към охраната на Баретата, че и за това могат да ни се нахвърлят. Правим се, че нищо не виждаме и не чуваме. Все едно не съществуват,  допълниха те. В същото врече от районното се оправдават, че не могат да действат без да получат конкретен сигнал срещу хората на Златомир Иванов. По този начин МВР си измива ръцете и удобно "пропуска покрай ушите си" процесите в престъпния свят, които би трябвало да бъдат обект на оперативните служби.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 12056 |21.06.2016 Проф. Христова за Фрог: Кунева зове учителите: Гласувайте за ДБГ . 9| 9028 |21.06.2016 Само във Фрог: Сърцето на Очите се къса от Йорговани . 22| 18562 |21.06.2016 Само във Фрог: Следовател-хотелиер, а прокурорите хотелиери?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads