Реклама / Ads
4| 12920 |31.05.2017 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Йожи от „Наглите” събирал данни за богати затворници, крал пилета от столовата

.
Ивайло Евтимов-Йожи от „Наглите” събирал информация за имотното състояние на пандизчиите. Това разкриха пред Фрог нюз надзиратели от Софийския централен затвор. Не се изключва възможността банката от данни да му е нужна, за да рекетира осъдените. Именно тази информация най-много безпокои разследващите, ако апелативният съд окончателно реши да го пусне на свобода.
 

„В началото беше настанен в 5-та група, в която са само мъже, попаднали за първи път зад решетките. Всеки, който влиза, в началото изглежда стресиран. Като обигран  затворник, Йожи  винаги ги посреща с думите: О, ела тук, няма страшно. Кажи сега какво работи майка ти, баща ти и т. н. Той печели първото им доверие и за това не случайно  всички му викат „бате Йожи ””, обясниха надзиратели.

 

Психолозите го определят като голям комбинатор. Най-опасното му качество е, че умее да създава зависимост от служителите на затвора. Прави се, че им помага, като създава илюзия, че така не създава проблеми. А това е най-важното за един затворник. Ивайло Евтимов е хващан в издънки. Крадял пилета от стола. Освен това имал постоянна връзка с външния свят. „Държи да си отвоюва  свой периметър. Държи да е в килия с по-малко хора, да се разхожда в зона, която не е толкова контролирана”, допълниха източниците ни.  Експертите са категорични, че той няма как да се превъзпита, той като престъплението отвличане е сложно и за него се изисква осъзнатост  на действията. Станал известен  и с това, че се грижел за бяла котка.

 

За разлика от него Любомир Димитров-Гребеца не е блестял с кой знае какви качества. Опитваше се да спазва регламентите и нещо повече. Прокопи  Прокопиев -Културиста  пък се „издигнал” в затвора до кмет. Длъжност в затворническата група, която го задължавала  да се грижи за дисциплината  и хигиената.

 

Източниците ни са категорични, че положителните оценки за обитателите на пандиза  се пишат абсолютно формално. „Така се раздават и наградите, с които сега претендират Културиста и Йожи пред съда.  Нашарил яйца за Великден-дава се награда. Написал си  картичка за Коледа-пак награда. Това е.”, уточниха още те.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8069 |31.05.2017 Само във Фрог: Прасето от „Наглите” се движи с бронежилетка . 4| 6767 |31.05.2017 Станаха ли хора „Наглите”, след като и преди бяха по затворите ? . 9| 6067 |31.05.2017 Цветанов се просълзи заради жертви на насилие и „Наглите”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads