Реклама / Ads
44| 29790 |08.07.2020 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Румен Телото казват в НСО на гарда с жълтата фланелка

.
Румен Телото е в жълта фланелка
Румен Телото. Така казват в НСО на охранителя с жълтата фланелка, който вчера ръководи акцията по неутрализиране на “неканените гости” в парк “Росенец”, където се намира летния Сарай на Доган. Още вчера Ивайло Мирчев, който бе заедно с Христо Иванов на мястото, отбеляза във Фейсбук, че двама от гардовете на Доган са Калин Гаджев и Румен Желязков.
 


Според наши източници Румен е завършил Шуменското артилерийско училище. Служители на НСО разказа пред Фрог: “Той сам си даде името “Телото”, защото постоянно се фука пред колегите си: “Гледай какво тяло имам!”. Според тях той не блестял  с особени знания. 

 

Източниците ни признаха, че от много години охраната на Доган била проблем за службата, тъй като той не попадал в законния кръг от охранявани лица. Затова по думите им, винаги се търсела вратичка как да се оправдае ангажимента на държавните гардове към почетния председател на ДПС. 

 

По отношение на другата скандално охранявана фигура- Делян Пеевски, там нещата стояли по-различно.  От НСО разкриха, че той имал право на охрана, но причината да се иска това,  се базирала само оперативна информация от ГДБОП. Преди години там уж постъпил сигнал, че се готви покушение срещу Пеевски.

 

Имало съмнения, че въпросният сигнал бил умишлено пуснат, за да има повод да се сложи държавна охрана на корпулентния депутат от ДПС. “За толкова години никой не си мръдна да провери този сигнал дали е истински или фалшив, дали има опасност за него, или е отпаднала”, допълниха още източниците ни. Те споменаха, че много близък човек на Пеевски в ГДБОП, когото всички наричали Боби Гъ.., стоял зад тези сигнали. 

 

В НСО под сурдинка се коментира и фактът, че не само в парка “Росенец” незаконно се загражда държавна собственост. Същото се правело и на станцията на властта в “Евксиноград” край Варна, за да не може простолюдието да припарва до зоната, където височайшите особи се препичат на слънце. 


Специално за премиерът Бойко Борисов пък ползвал там отделен самостоятелен плаж, където се намира т. нар. “Слънчево бунгало”. “От едната страна буна, от другата буна, а по средата по море се слага катер на Гранична полиция да пази. Всичко се блокира”, допълниха от НСО.

 

Скандалът с българския флаг ще оставим тук без коментар

 

 

Припомняме ви, че на  26 май 2019 г. у нас се провеждат изборите за членове на Европейския парламент. Почетния председател на ДПС Ахмед Доган гласува в 36 СУ "Максим Горки". Снимките, на които се вижда ясно охрата му са по всички медии. Фкусът най-често е именно върху многобройните момчета, които навсякъде са идентифицирани като гардове от НСО. Никъде, няма опровержение на това. От снимките ясно се вижда, че момчетата са същите, които видяхме да изблъскват във водата бившият министър на правосъдието Христо Иванов на плажа „Росенец“ до сарая на Доган. След случката обаче НСО светкавично разпрати опровержение, че службата не пази въпросното място.

 

Най-елементарния въпрос е защо веднъж за НСО не е проблем да ги идентифицират като техни служители, ако не са, и съответно - защо става проблем когато блъскат хора във водата и ги заплашват, че ще им спукат лодката и ще останат там? Ризата и костюма ли ги прави част от службите или не са си ги разпознали, защото не свалят тъмните си очила?

 

 

 

Вероятно самият Ахмед Догад е бил в имота си, предвид лицата на верните му охранителите и поведението им, което видяхме вчера на плажа.

 

Ето и няколко публикаци от вота на Доган на евроизборите, за да се уверите сами, че лицата на момчетата са един и същи:


.

.


.

.


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 16145 |26.05.2020 Само във Фрог: Рокади по върховете в ГДБОП се обсъждат под сурдинка . 13| 24284 |14.05.2020 След разследване на Фрог: Трима полицейски началници от Плевен се сдобиха с обвинение за ОПГ . 12| 22414 |12.05.2020 Само във Фрог: Разследват се мастити бизнесмени, опоненти на властта. Може да се стигне до ареста им . 3| 21218 |10.03.2020 Само във Фрог: Спецпрокуратурата привиква полицейски началници след разкрития на Фрог нюз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads