Реклама / Ads
84| 116582 |14.10.2013 ЪNDERGROUND

Сензационно от Ванга: След Бойко идва висок пришълец от чужбина

.
Този човек щял да бъде много добър лидер на българите. Св. Сергий пък държал Русия като на длан. Става дума за светец, благословил хълм край Дон.
 

След като през последните месеци стана ясно, че световноизвестната петричка пророчица Ванга е провидяла случващото се в Сирия, отново хвърляме поглед към нейните предсказания. Оказва се, че Ванга е любим персонаж освен за българските медии, също и за множество руски сайтове с афинитет към прорицателства и чудеса. Там също се цитират думите на петричката врачка, както я наричаха у нас: „Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия,- ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това". Тези думи Ванга изрекла още през 1975 г. на проф. Никола Шипковенски. Той е учен и психиатър, изследвал феноменалните й способности.

 

Съдейки по писанията във всевъзможни сайтове, оказва се, че Ванга наистина е била изключителна прорицателка, защото преди повече от 20 години е „видяла” онова, което е наше настояще днес: Излиза например, че баба Ванга е предсказала появата на предишния премиер Бойко Борисов. Описала го така: физически висок, як, строен и силен мъж; гологлав. Като човек – честен и почтен. Роден някъде в селата близо до София. Преди да започне да заема различни постове, щял да бъде милиционер. Ванга поръчала този човек да брани както себе си, така и страната – повече от българите, отколкото от чуждите хора. Тя видяла още, че той щял да се радва на голяма народна обич и на обичта на американците. След него щял да се появи друг мъж от чужбина. Видяла го като висок човек, пришълец от някъде. Щял да бъде много добър лидер! (описаното не е плод на нашето въображение и сънища за петричката пророчица, а открито в интернет - вж. струма.ком от месец май тази година)

 

Този „друг мъж от чужбина” е енигмата, която ни занимава в момента. След като всичко казано от Ванга (?) за експремиера Борисов изглежда почти едно към едно вярно, тогава имаме основания да се запитаме кой ли ще е следващият, този висок пришълец, който предстои да оправя България. Високи мъже, дал господ, придошли от чужбина – също бол. Все още обаче тази енигматична личност не е придобила реални очертания, освен ако не предположим, единствено в сферата на хипотезите и от любов към теорията на допускането, че енергийният експерт Стефан Гамизов, напр. е висок и е дошъл от чужбина. Николай Бареков също покрива височинния стандарт, но пък не иде от странство, така че очевидно отпада като възможност засега. Сред високите мъже, дошли от чужбина, се нарежда и някогашният министър на Сакскобургготски Милен Велчев, но напоследък той се поотдръпна от политиката. Както и самият цар-премиер, който е хем висок, хем дошъл отвън, но неговото премиерстване вече мина и замина...Е, чакаме!

 

Но, разбира се, догадките за чужбина по никакъв начин не бива да се изчерпват единствено със западната посока. Нищо чудно българският спасител да се появи от изток, така както оттам иде, според Ванга, и един от руските благодетели. Прочетете какво е казала тя за Русия: „В Русия има много свети места ... На река Дон има един хълм ... Той е специален. По него хората трябва да ходят боси, за да се усетят неговото въздействие. Там растат билки има и целебна вода. На този хълм три пъти е идвал Св. Сергий и три пъти го е благославял. На това място той издигнал кръст. Затова човек тук се чувства като в църква. Получава прилив на енергия и си тръгва окрилен. Свети Сергий е известен пророк. Сега той е най-важният на света ... Как само помага на хората!..  Виждам как той държи Русия като на длан...", казала дословно Ванга в своето пророчество за Русия, четем в сайта vanga.ru. Свети Сергий си е свети Сергий, нищо че името му би могло да предизвика у някои читатели сложни, но необосновани асоциации, вкл. и поради факта, че Дон тече не само през Русия, но и през Украйна, откъдето е родом пък адашът на светията, нашият също така бивш премиер Сергей Станишев.

 

А ако тези пророчества тепърва ще се проясняват за целокупния народ, има и такива, които са на път да се осъществят относително скоро: към 2018 г. земните учени възнамеряват да организират добив на хелий-3 на Луната. И този факт бил предсказан от петричката прорицателка, при това още през 1960 г. : „През 2018 година влаковете ще летят на слънчеви нишки. Добивът на нефт ще бъде прекратен, Земята ще си почине.” Ето виждате ли? Пък после си правете оглушки за високия мъж от странство...!!!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 12441 |26.09.2013 "След нас и потоп" като мото на "национално отговорния" концесионер . 13| 10159 |13.09.2013 Банди за наркотици наследиха ВИС и СИК . 31| 10947 |22.04.2013 10 млн под мост искали похитителите, следили ги денонощно . 29| 41521 |28.08.2012 Ф. Марковска не спря да сочи виновниците за терора на македонските българи до последно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads