Реклама / Ads
12| 13874 |30.12.2015 ЪNDERGROUND

СКАНДАЛ! Жена нае две банди да убият съпруга й-полицай

.
Жена поръча и плати на две групи в страната да убият съпруга й, който е полицай. Макар, че звучи невероятно, това се случи в България, научи Фрог нюз от разследващи. Мишената е полицаят от 4-то РУП в столицата Николай Карбанов, за който първи ви информирахме, че е изчезнал.
 

В продължение на повече от месец не публикувахме разследването ни по молба на службите за сигурност и прокуратурата, тъй като се изчакваше да бъде издадена европейска заповед за арест на жената, която доскоро се подвизаваше в Холандия. Тя вече е задържана на аерогара-София на върщане оттам.  В момента в съда се гледа мярката за задържане.

 

Ето и самата история, която е неповторима и с привкус на лична драма и криминален роман. Припомняме ви, че мъжът потъна в дън земя същия ден, в който бе направен неуспешен атент с два гранатомета срещу срещу Алексей Петров. Това съвпадение създаде предпоставки за множество хипотези и спекулации. Оказа се обаче, че между двете събития няма никаква връзка. .

 

Според разследващите мъжът е бил поръчан и платен не от някой престъпник , а от съпругата си Соня, с която е в развод от поне 2 години. Любопитното е, че  въпросната дама е бивш служител на МВР и майка на детето му. Преди време жената се премества да живее в Холандия, където отвежда и хлапето. Според запознати, въпросната дама  разполагала със сериозни финансови възможности, тъй като произлиза от стара столична фамилия, която след промените си реституира много имоти. 

 

Според добре информирани източници, дамата прави две поредни  поръчки за елиминирането на Николай Карбанов. Преди повече от година той е поръчан на килъри от Разград. Те обаче допускат грешки и  бързо се разкриват. Благодарение на това  престъплението е предотвратено, а ченгето остава живо.  Сагата обаче не свършва до тук. Тази година полицаят е поръчан на посредник от Варна за сумата от 25 000 евро. 12 от тях са палетни авансово, а остатъкът е трябвало да се даде след изпълнението на поръчката.

 

По оперативни канали МВР научава за готвеното покушение и извежда Николай Карбанов от опасната за него среда, като се инсценира изчезването му. По предварително измислен сценарий, служителят изоставя колата си. За да запазят живота му веднага го  настаняват в секретна квартира, докато бъдат задържани килърите му.

 

Жената на полицая днес беше доведена в съдебната зала. До съдебното заседание не бяха допуснати журналисти. 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9696 |23.09.2015 Касапинът Скорчев, заклал жена си, се самоуби със стъкло . 13| 13364 |05.09.2015 Турция разкрива Булгартабак като основен контрабандист . 0| 20899 |16.07.2015 СКАНДАЛ! ДПС спасява милионни дългове на Блъсков в КТБ . 2| 5671 |26.03.2015 Фрог научи: 30 бона плащат бандити за откраднат банкомат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads