Реклама / Ads
18| 16985 |17.01.2010 ЪNDERGROUND

Студентска се(к)сия = вдигнати крака и кондоми в книжките

.
С настъпването на поредната редовна сесия студентки отново вдигнаха краката заради уникалната възможност за шестица при някой от многобройните коцкари, известни на всички. Тенденцията сочи, че все повече момчета също избират срама да преспят с 30-тина години по-възрастни лелки само и само да запишат следващата година.
 

Съвсем предсказуемо тоталният разпад на ценности през последните две десетилетия се отрази най-пагубно върху младото поколения и най-вече върху поотрасналите вече деца на демокрацията, днес студенти в нашенски учебни заведения. С подигравка, сарказъм и понякога безумна безчовечност из академичните среди витаят слухове за начините на изкарване на оценки при един или друг професор. Като най-евтин и в същото време сигурен начин болшинството определя секса с преподавател, независимо мъж или жена. Този начин е добре известен както на младите момчета и момичета, така и на цели деканати, които с летаргията, присъща на образованието отдавна, обръщат поглед от гнусотията и перверзията, случваща се по време на всяка сесия. Обяснението в повечето случаи е свързано с обременяващото соцмислене, че „оня ще извади по-дебели връзки и ще съсипе доносниците”.

И при поредната редовна изпитна сесия положението не е мръднало – зрелостнички продължават да доставят сексуални удоволствия, задминаващи фантазията на преподавателите от преди 20-тина година, с още по-голяма изобретателност. В бившето ИСИ, сегашно УАСГ започнали директно да пъхат кондоми в студентските си книжки, разказват очевидци. Номерът, разбира се, не вървял при всекиго, но било известно кой ще схване „тънкият намек”. За студенти от ВУЗ-а тази честа практика била обществена тайна, ако и да недоумяват защо трябва да търпят гаврата.

В Софийския университет пък загорели преподаватели използвали положението си, за да получават сексуслуги перманентно. Наши читатели споделиха, че това било ежегодна практика във факултета по журналистика и при юристите. Най-пресен е случаят с професор Борис Ангелов от ФЖМК, който беше изловен със скрита камера как притиска своя студентка, за да я допусне на изпит. Тогава преподавателят беше „най-строго” наказан с последно предупреждение от деканата. Той пък обясни, че знаел за скритата камера, но всъщност искал да компрометира студентката, която сама му предлагала секс срещу оценка.

В НАТФИЗ също не оставали по-назад. Там случаят дори бил най-скандален. По думите на вътрешни хора от университета студентите дори не чакали покана, а сами предлагали услугите си. „Идват с широките деколтета, някои дори без сутиени, гледат предизвикателно, разменят се телефони уж за доуточняване на датите за поправителен и още същата вечер се срещат за сексуални удоволствия.” Преподаватели, които знаят за подобни случаи, отсякоха: „Сами си го просят! Идват и откровено се предлагат. Нито са малолетни, нито непълнолетни! Професори, доценти, асистенти могат да се изловят много лесно, някои от тях дори си пазят любовните есемеси. Всичко опира обаче до това, че повечето са оцапани и никой не смее да хвърли пръв камъка. Самите студенти, или се срамуват да признаят за безотговорното си поведение, или се страхуват да не бъдат нарочени след доноса си. Представете си какво ще им се случи, ако професорът остане в учебното заведение?!”

Не само момичетата ставали жертви на подли преподаватели с перверзно мислене. За момчетата също се намирали прътове в колелата на висшето образование, наричани от всички Дърти Курвеви. Или по-възрастни лелки, които си търсели привлекателни младежи. За голяма изненада геронтофили не липсвали. Имало студенти, готови на всичко, дори и на това да легнат с 30-тина години по-стара жена в името на висшето образование.

Не липсват случаи, когато млади асистентки се обличали секси, държали се предизвикателно и подхвърляли по някоя реплика от сорта на: „човек трябва да опита от всичко до 30 години”. Каките си търсели ново гадже сред студентите, някои от които имали редовно мокри сънища с тях и дори рано или късно им се обяснявали в любов. Такъв е случаят с един от посетителите на известен БГ-форум.

„Понякога човек се опитва да спре сексуалните си желания, но някак не можеш да кажеш "стоп" на мислите и това е много гадно и досадно. Като ученик имах сексуални фантазии с учителката по математика - тя беше млада със стегнато тяло и много красиво лице. Отминаха тези години, вече имам сериозна връзка и не мислех,че пак ще ми се случи подобно нещо, но сега пък харесвам една асистентка на 26 години. Та тя винаги се облича предизвикателно и на моменти дори се държи малко предизвикателно. Може би някакси ми разпали желанието, като каза веднъж, че човек до 30 години трябва да опита от всичко, дори и в секса, и явно говореше за себе си. Не искам да си представям секс със нея, но след упражнения когато се прибера все това ми е в главата.”

Момиче от същия форум споделя: „Аз съм имала подобни фантазии с един преподавател. Оказа се, че явно и той има. И щом разбрах, се отказах."

Разбираме страха на студентите от мисълта, че няма да успеят да завършат висшето си образование. Както и този на някои професори, които с ужас си представят как ги изхвърлят от кабинета затова че са дали гласност на факта, че университетите са се превърнали в бардаци. Но едно не можем да разберем - защо отговорните органи спят зимен сън с години. Най-елементарният начин, да се открият виновните, са форумите, които дори не се нуждаят от така желаното подслушване и следене. И този път не можем да повярваме, че парите или по-скоро липсата им е причина за безотговорното поведение на образователната и съдебната система.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 10017 |13.01.2010 Лобита превземат с генни храни корема на българина? . 12| 34041 |11.01.2010 Целувката на киселината . 48| 37852 |10.01.2010 Земната ос промени наклона си; глобалното затопляне е неизбежно! . 7| 17655 |08.01.2010 Боби „сготвен” преди 13-ата присъда за измама?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads